Denne spændende tropiske opskrift er fyldt med smagen af sommer.
Ingredienser
Trin 1
1 dag før: Fyld dine forme op til linjen med almindeligt vand. Sæt i fryseren i 12 til 24 timer.
Trin 2
1 dag før: Optø din acaimos. Purér 400 g acai, 180 ml agavenektar, citron, 125 ml vand og salt i en blender, indtil det er helt blandet. Filtrer med en si, og put det i køleskabet, så det bliver koldt.
Trin 3
Dagen derpå: Denne opskrift kræver temperering. Riv isen ned i en skål efter eget valg. Hæld acaisirup over isen til den er dækket. Put hakket dragefrugt, mangoskiver, granatæblekerner eller andet frugt på toppen.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
1 dag før: Fyld dine forme op til linjen med almindeligt vand. Sæt i fryseren i 12 til 24 timer.
Trin 2
1 dag før: Optø din acaimos. Purér 400 g acai, 180 ml agavenektar, citron, 125 ml vand og salt i en blender, indtil det er helt blandet. Filtrer med en si, og put det i køleskabet, så det bliver koldt.
Trin 3
Dagen derpå: Denne opskrift kræver temperering. Riv isen ned i en skål efter eget valg. Hæld acaisirup over isen til den er dækket. Put hakket dragefrugt, mangoskiver, granatæblekerner eller andet frugt på toppen.