Forrige side

Shave ice med Dulce De Leche-cappuccino

En dekadent dessert til kaffeelskere. Sød, rig og perfekt til en sommeraften.

Start madlavningen

Oplysninger

7

Ingredienser

4

Trin

Tid

30'

Forberedelse

30'

Total

Ingredienser

  • 4 isblokke4 espresso-isblokke
  • 4 shots4 shots espresso
  • 500ml2 kopper (500 ml) letmælk
  • 125 ml½ kop (125 ml) dulce de leche
  • 125 ml½ kop (125 ml) kondenseret mælk
  • 35 g12 til 15 (35 g) chokoladeovertrukne kaffebønner
  • 6 g2 spsk. (6 g) revet chokolade med kaffesmag
Det er tid
  • Trin 1

    1 dag før: Brug 4 forme, og hæld 1 shot espresso i hver form.

  • Trin 2

    1 dag før: Hæld mælk i formene op til linjen. Der skal være ca. 125 ml i hver form. Sæt formene i fryseren i 12 til 24 timer.

  • Trin 3

    På dagen: Hæld 125 ml dulce de leche i en skål, og fortynd med 125 ml kondenseret mælk. Du kan bruge andre slags mælk, men du skal sørge for, at konsistensen er flydende. Bland sammen. Det skal kunne dryppes og flyde ned langs siden af isen. Dette er dit sødemiddel.

  • Trin 4

    Denne opskrift kræver ikke temperering. Riv espressoisen ned i et glas eller en skål efter eget valg. Hæld 25 ml eller mere (afhængigt af, hvor sød din cappuccino skal være) af dulce de leche-blandingen over isen og put 3 til 4 chokoladeovertrukne kaffebønner eller revet chokolade med kaffesmag på toppen.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Shave ice med Dulce De Leche-cappuccino

Trin 1

1 dag før: Brug 4 forme, og hæld 1 shot espresso i hver form.

Trin 2

1 dag før: Hæld mælk i formene op til linjen. Der skal være ca. 125 ml i hver form. Sæt formene i fryseren i 12 til 24 timer.

Trin 3

På dagen: Hæld 125 ml dulce de leche i en skål, og fortynd med 125 ml kondenseret mælk. Du kan bruge andre slags mælk, men du skal sørge for, at konsistensen er flydende. Bland sammen. Det skal kunne dryppes og flyde ned langs siden af isen. Dette er dit sødemiddel.

Trin 4

Denne opskrift kræver ikke temperering. Riv espressoisen ned i et glas eller en skål efter eget valg. Hæld 25 ml eller mere (afhængigt af, hvor sød din cappuccino skal være) af dulce de leche-blandingen over isen og put 3 til 4 chokoladeovertrukne kaffebønner eller revet chokolade med kaffesmag på toppen.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.