Skip the navigation

Taquitos

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
taquitos_thumbnail.jpg

Det er ikke en taco, og det er ikke en burrito, men det er lækkert. Disse oste-taquitos kombinerer det bedste fra begge verdener.

Duration
I alt3h45
Prep30min
Madlavning3h15

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

1 kg

oksebovsteak

1 spsk

salt

1 spsk

peber

1/2 spsk

paprika

1/4 tsk

tørret oregano

1

løg hakket

4 fed

hvidløg

150 ml

appelsinjuice

200 g

dåsetomater

150 ml

oksebouillon

1/4 spsk

løgpulver

1 tsk

kanel

1 tsk

muskatnød

1 tsk

spidskommen

100 ml

vand

150 g

manchego, revet

150 g

cheddar, revet

2 spsk

smagsneutral olie til pensling

Trin for trin

  1. Krydr kødet med salt, peber, paprika og oregano. Opvarm 3 spsk. olivenolie i en tykbundet gryde. Svits oksebovsteaken på alle sider. Tilbered i to portioner, hvis gryden er for lille.

  2. Opvarm den resterende olie, og sauter løg og hvidløg. Tilsæt appelsinjuice, dåsetomater, oksekødsbouillon, krydderier og vand. Læg kødet tilbage i gryden, læg låget på, og lad det simre i 2,5 timer. Tag låget af, og lad det simre i 30 minutter mere. Kødet skal let kunne falde fra hinanden.

  3. Læg kødet i skålen på køkkenmaskinen med dejmixeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil kødet er i strimler. Tilsæt et par spsk. sauce fra gryden til kødet, hvis du foretrækker en mere saftig version.

  4. Fyld tortillaerne med det strimlede kød og ostene, rul dem sammen, og pensl ydersiden let med en smagsneutral olie. Bag i 15 minutter ved 215 °C. Servér med et udvalg af toppings, f.eks. syltede rødløg, cremefraiche, avocado, grillet majs eller koriander.