Forrige side
Fra spisekammeret

Tranebærcookies med brunet smør og hvid chokolade

Smag disse fantastiske cookies fyldt med hvid chokolade og tranebær!.

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

12

Ingredienser

15

Trin

Tid

30'

Forberedelse

45'

Tilberedelse

75'

Total

Ingredienser

  • 187 ghvidt mel
  • 4 gnatron
  • 3 ghavsalt
  • 226 gusaltet smør, brunet og kølet (se tip 1)
  • 220 gbrun farin
  • 100 ghvidt sukker
  • 50 gæg, stuetemperatur
  • 17 gæggeblomme, stuetemperatur
  • 4 gvanilje
  • 156 ghavregryn
  • 170 ghvid chokolade
  • 120 gtørrede tranebær
Det er tid
  • Trin 0

    Giver 22-24 cookies

  • Trin 1

    Kom mel, natron og salt i en mellemstor skål.

  • Trin 2

    Monter de to turbo-piskeris i rustfrit stål på din ledningsfri KitchenAid®-håndmikser.

  • Trin 3

    Sæt piskerisene i melblandingen, og skift til hastighed 2. Pisk de tørre ingredienser sammen i et par sekunder, sluk derefter for håndmikseren, og sæt de tørre ingredienser til side.

  • Trin 4

    Hæld farin og hvidt sukker i en blandeskål med høje sider, og tilsæt det afkølede brunede smør. Sæt turbo-piskerisene ned i ingredienserne, drej håndmikseren til maks. hastighed 7, og pisk smør og sukker til en cremet masse i 4 minutter.

  • Trin 5

    Tilsæt æg, æggeblomme og vanilje, og fortsæt derefter med at piske ved hastighed 7 i yderligere 30 sekunder, eller indtil blandingen er cremet.

  • Trin 6

    Skru hastigheden ned til 2, og tilsæt langsomt melblandingen ad tre omgange. Bland, indtil dejen er jævn, og sluk derefter for håndmikseren.

  • Trin 7

    Kom havregryn, tranebær og hvid chokolade i dejen. Sæt turbo-piskerisene tilbage i blandingen, og pisk ved hastighed 4 i ca. 10 sekunder, indtil ingredienserne er blandet i.

  • Trin 8

    Brug rene hænder, og ælt dejen let for at sikre, at alle ingredienserne hænger sammen.

  • Trin 9

    Lav derefter dejkugler på størrelse med golfbolde, og sæt dem på en bakke i fryseren mindst 10 minutter før bagning.

  • Trin 10

    Når de er kølet af, skal du placere kuglerne mindst 10 cm fra hinanden på bagepapiret.

  • Trin 11

    Bag småkagerne ved 175 ºC i 15-18 minutter, eller indtil kanterne er let brune. Undgå overbagning.

  • Trin 12

    Lad kagerne køle af på bagepapiret i mindst 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist med en spatel.

  • TIP 1

    Sådan laver du brunet smør. Start med smør ved stuetemperatur. Skær hvert stykke smør ud i kvarte, og kom det på stegepanden. Indstil varmen til middel, og rør af og til med et piskeris, mens det smelter. Når smørret er smeltet, begynder det at boble. Fortsæt med at piske af og til i yderligere 5-8 minutter. Når smørret skifter fra større bobler til en mere skummende overflade, lægger skummet sig, og du vil se, at smørret er blevet gyldenbrunt, og der vil være brune stykker på bunden af panden. Sluk for komfuret, tag panden af varmen, og lad smørret køle af i mindst 15 minutter, før du bruger det.

  • TIP 2

    Bag kagerne ved 175 ºC som anvist, så får du en cookie med en smule højde, en afrundet form og sej midte. Hvis du foretrækker cookies med en sprød kant og en sej midte, kan du bage dem ved 190 ºC i 12-15 minutter.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Tranebærcookies med brunet smør og hvid chokolade

Trin 0

Giver 22-24 cookies

Trin 1

Kom mel, natron og salt i en mellemstor skål.

Trin 2

Monter de to turbo-piskeris i rustfrit stål på din ledningsfri KitchenAid®-håndmikser.

Trin 3

Sæt piskerisene i melblandingen, og skift til hastighed 2. Pisk de tørre ingredienser sammen i et par sekunder, sluk derefter for håndmikseren, og sæt de tørre ingredienser til side.

Trin 4

Hæld farin og hvidt sukker i en blandeskål med høje sider, og tilsæt det afkølede brunede smør. Sæt turbo-piskerisene ned i ingredienserne, drej håndmikseren til maks. hastighed 7, og pisk smør og sukker til en cremet masse i 4 minutter.

Trin 5

Tilsæt æg, æggeblomme og vanilje, og fortsæt derefter med at piske ved hastighed 7 i yderligere 30 sekunder, eller indtil blandingen er cremet.

Trin 6

Skru hastigheden ned til 2, og tilsæt langsomt melblandingen ad tre omgange. Bland, indtil dejen er jævn, og sluk derefter for håndmikseren.

Trin 7

Kom havregryn, tranebær og hvid chokolade i dejen. Sæt turbo-piskerisene tilbage i blandingen, og pisk ved hastighed 4 i ca. 10 sekunder, indtil ingredienserne er blandet i.

Trin 8

Brug rene hænder, og ælt dejen let for at sikre, at alle ingredienserne hænger sammen.

Trin 9

Lav derefter dejkugler på størrelse med golfbolde, og sæt dem på en bakke i fryseren mindst 10 minutter før bagning.

Trin 10

Når de er kølet af, skal du placere kuglerne mindst 10 cm fra hinanden på bagepapiret.

Trin 11

Bag småkagerne ved 175 ºC i 15-18 minutter, eller indtil kanterne er let brune. Undgå overbagning.

Trin 12

Lad kagerne køle af på bagepapiret i mindst 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist med en spatel.

TIP 1

Sådan laver du brunet smør. Start med smør ved stuetemperatur. Skær hvert stykke smør ud i kvarte, og kom det på stegepanden. Indstil varmen til middel, og rør af og til med et piskeris, mens det smelter. Når smørret er smeltet, begynder det at boble. Fortsæt med at piske af og til i yderligere 5-8 minutter. Når smørret skifter fra større bobler til en mere skummende overflade, lægger skummet sig, og du vil se, at smørret er blevet gyldenbrunt, og der vil være brune stykker på bunden af panden. Sluk for komfuret, tag panden af varmen, og lad smørret køle af i mindst 15 minutter, før du bruger det.

TIP 2

Bag kagerne ved 175 ºC som anvist, så får du en cookie med en smule højde, en afrundet form og sej midte. Hvis du foretrækker cookies med en sprød kant og en sej midte, kan du bage dem ved 190 ºC i 12-15 minutter.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.