Skip the navigation

Oksetartar med mozzarella mousse og pastacie-nødder

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Beef tartare with mozzarella mousse and pistacchio

Denne fascinerende tartar med mozzarella og pastcienød er en sand italiensk signaturret.

Duration
I alt20min
Prep20min

Redskaber

StandMixerStandMixer
MeatGrinderMeatGrinder

Ingredienser

Servering

150 g

mager oksemørbrad

60 g

mozzarella

25 g

creme fraiche

1 spsk

balsamico

5 g

basilikum

1 spsk

sennepssauce

2 spsk

ekstra jomfruolivenolie

-

salt

-

black pepper

50 g

pistacie-nødder

Trin for trin

  1. Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom mozzarella, cremefraiche, salt, peber og 2 spsk. olie i. Pisk på hastighed 4, indtil det hele er godt blandet.

  2. Sæt den grove hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  3. Skær kødet i tern og indstil mikseren på hastighed 2.

  4. Kom kødet i røret og hak det. Tryk med madskubberen om nødvendigt.

  5. Føj balsamicoeddike, basilikum, sennep, salt og peber til kødet.

  6. Sæt 4 udstiksringe på 4 tallerkener, fyld dem halvt op med kød og slut af med mozzarella-mousse. Fjern ringene lige før serveringen.

  7. Fjern ringene lige før serveringen og drys med knust pistacienød.

  8. Er du laktoseintolerant, kan du udskifte mozzarellaen med en god guacamole af moset avokado, tomat og løg.