emeagif
Skip the navigation

Oksetartar med mozzarella mousse og pastacie-nødder

KitchenAid-kok

Denne fascinerende tartar med mozzarella og pastcienød er en sand italiensk signaturret.

Import-Recipe - Beef tartare with mozzarella mousse and pistacchio

Oksetartar med mozzarella mousse og pastacie-nødder

KitchenAid-kok

Denne fascinerende tartar med mozzarella og pastcienød er en sand italiensk signaturret.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
20min
I alt
20min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g mager oksemørbrad

60 g mozzarella

25 g creme fraiche

1 spsk balsamico

5 g basilikum

1 spsk sennepssauce

2 spsk ekstra jomfruolivenolie

- salt

- black pepper

50 g pistacie-nødder

Trin for trin

  1. Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom mozzarella, cremefraiche, salt, peber og 2 spsk. olie i. Pisk på hastighed 4, indtil det hele er godt blandet.

  2. Sæt den grove hakkeplade i kødhakkertilbehøret og montér det på KitchenAid mikseren. Sæt ingrediensbakken ovenpå og en mellemstor skål under tilbehøret.

  3. Skær kødet i tern og indstil mikseren på hastighed 2.

  4. Kom kødet i røret og hak det. Tryk med madskubberen om nødvendigt.

  5. Føj balsamicoeddike, basilikum, sennep, salt og peber til kødet.

  6. Sæt 4 udstiksringe på 4 tallerkener, fyld dem halvt op med kød og slut af med mozzarella-mousse. Fjern ringene lige før serveringen.

  7. Fjern ringene lige før serveringen og drys med knust pistacienød.

  8. Er du laktoseintolerant, kan du udskifte mozzarellaen med en god guacamole af moset avokado, tomat og løg.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine