Start>Tilbehør> Standard tilbehør

Pisk, bland og ælt med tilbehør til køkkenmaskinen

Uanset om du laver småkager, luftig marengs eller din første surdej, er køkkenmaskinen din allierede. Fladpiskeren, piskeriset og dejkrogen fås i forskellige størrelser og materialer, så valget er dit.

De bedste værktøjer til opgaven

Stand mixer with wire whisk whipping cream

Piskeris

Til at indarbejde luft i din blanding. Perfekt til piskning af æggehvider, piskefløde eller flødeingredienser til de letteste kagedeje.
Stand mixer with dough hook kneading dough

Dejkrog

Til nem blanding og æltning af alle former for dej. Fra brød og pizza til pastadej.
Stand mixer with paddle attachment flat beater

Fladpisker

Også kaldet en fladpisker – til at kombinere dine ingredienser. Gør det let at arbejde med selv de tungeste blandinger som f.eks. kager, glasurer, småkager eller kartoffelmos.

Kreativitet hører til dagens orden

Vores køkkenmaskiner leveres med 3 dele, der er essentielle for erfarne kokke. Bevæbnet med et piskeris, en dejkrog og en fladpisker er du klar til at tilberede alle mulige former for opfindsomme menuer.

Til fantastiske marengs og super souffléer

Hvis du er på udkig efter ekstra luftige resultater, så har du brug for dette piskeris. Piskeriset, der er fremstillet af rustfrit stål, gør det nemt at lave hurtige opskrifter, hvor luftige blandinger er vigtige. Fra luftige lagkagebunde med flødeskum til velsmagende dips som tahin eller aioli.

Kale souffle

Det er nemt at bage brød

Der er ikke noget som duften og smagen af hjemmebagt brød. Det kan være et overvældende og ikke mindst møjsommeligt foretagende at lave den rette dej og æltning. Spar tid – og dine arme – ved at lade køkkenmaskinen tage over. En dejkrog efterligner håndæltning – og der er ingen risiko for, at køkkenmaskinen overophedes, hvis du bruger en tung dej. Bare læn dig tilbage og slap af...

Homemade bread in bowl

Bland, mos, riv eller rør rundt

Hvis du er i tvivl, skal du bruge fladpiskeren. Medmindre du laver en dej, fungerer piskeriset (eller fladpiskeren) til stort set alle blandinger. Den er velegnet til kage- og småkagedej, og du kan også bruge den til at blande og mase, piske eller røre cremer. Har du lyst til pulled pork? Den er også perfekt til at rive langtidstilberedt kød med.

Mix mash stir

Lær vores dele til køkkenmaskinen at kende

Vores fladpiskere, kroge og piskeris er designet til at være effektive og holdbare og findes i forskellige typer. Find den, der passer bedst til dig.

Hvad er en fladpisker med fleksibel kant?

Elsker du at slikke kagedejen? Det gør vores fladpisker med fleksibel kant også. Fladpiskeren med fleksbel kant minder om en fladpisker, men dens ene side er fremstillet af fleksibel silikone, og derfor kan du med fladpiskeren med fleksibel kant blande og skrabe skålens sider på samme tid uden at stoppe. Særligt nyttig, hvis du arbejder med klæbrige ingredienser som honning eller sirup. Den hjælper også med at få det sidste af den dyrebare blanding ud af skålen, når du er færdig.

What is flex edge beater

Superkræfter i rustfrit stål

Gå efter en køkkenmaskine i rustfrit stål, hvis holdbarhed er din første prioritet. Rustfrit stål er let, holdbart og non-reaktivt, så hverken rust, skår, korrosion, skadelige kemikalier eller metalliske smagsstoffer påvirker din mad. Den er ovenikøbet nem at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller i varmt sæbevand. Vores dejkroge og fladpiskere leveres også i aluminium med en non-stick-nylonbelægning til dem, der foretrækker en non-stick-løsning.

Silver stand mixer with stainless steel dough hook

Hvorfor er en KitchenAid-køkkenmaskine så effektiv?

  • Nøjagtig med 9-trins hastighedsstyring 
  • Unik ”planetarisk funktion” (fladpiskeren bevæger sig den ene vej, mens drivakslen bevæger sig den anden)
  • Spiraler til 59 berøringspunkter rundt om skålen
  • Konsistent, ensartet blanding af ingredienser
  • Motor med direkte drev leverer strøm, hvor der er behov for det
Why is KitchenAid mixer so efficient

Boost din kreativitet med tilbehørsdele fra KitchenAid

All mixer accessories

Alt tilbehør til køkkenmaskiner

Udvid dit repertoire ved at montere alt fra en pastapladevalse til en foodprocessor eller en smuk, ny skål.
SE NU
Exciting mixer attachments

Spændende tilbehør til køkkenmaskiner

Sød og krydret ... trendy eller traditionel? Alle retter kan komme på menuen med KitchenAids tilbehør. Du kan hakke, snitte, rive, rulle, fylde og meget mere!
SE NU
Irresistible mixing bowls

Uimodståelige blandingsskåle

Når det drejer sig om vores skåle, er udvalget blevet så meget større. Vælg dit foretrukne udseende, materiale og elementer som f.eks. niveaumærker.
SE NU
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.