Skip the navigation
Blendere>Tilbehør til blendere>BLENDERKANDE 1,4 L AF GLAS

BLENDERKANDE 1,4 L AF GLAS

5KSB2048JGA

2 års garanti

1,4 l glaskande til din K400-, K150- eller K130-blender. Sikkert låg, hældetud.

kr. 799,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Robust blenderkande til dristige blandinger

Denne ekstra robuste glaskande er til at blende alle mulige blandinger med din Artisan K400-, K150- eller K130-blender. Lækkert frisk og fløjlsblød. Hvad vil du lave?

Passer til modellerne K400, K150 og K130 (1)

1,4 l kande med enkeltvægskonstruktion

Asymmetrisk knivblad i rustfrit stål

Tætsluttende låg med målebæger

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

KitchenAids blenderkande 5KSB2048JGA er fremstillet til vores K400-, K150- og K130-blendere.

Robust kande til K400, K150 eller K130

Bliv ved med at lave lækre blandinger i din Artisan K150-, K130- eller K400-blender med en ekstra KitchenAid-blenderkande af glas. Den klarer nemt selv de hårdeste ingredienser og laver friske og velsmagende supper, salsaer, smoothies og sorbeter. 

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-man-pouring-ingridients-from-the-jar

Få mest muligt ud af din blender

KitchenAid 1,4 l blenderkande er lavet til blendere K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) eller K130 (5KSB1320). Og ligesom kanden, der fulgte med blenderen, maksimerer dens firkantede design ydeevnen, så du kan tilsætte alle mulige ingredienser og teksturer, herunder frø, nødder, is, frosne frugter og hårde og tætte grøntsager. Opnå perfekt smag og ensartede resultater, uanset om du laver nærende hjemmelavede supper, babymad, nøddesmør, saucer, dip eller smoothies til morgenmaden.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-silk-pink-blender-with-jar-making-smoothie

Kraftfuld hvirvelstrøm med blot ét tryk på en knap.

KitchenAids blenderkande af glas er designet og udviklet til at optimere ydeevnen for K400, K150 og K130 Artisan-blendere. Den firkantede form på blenderkanden har indvendige ribber, som folder indholdet tilbage ind mod kniven for at skabe en kraftig hvirvelstrøm, der giver maksimal blendning. Dens silikonelåg er tætsluttende og sikkert, og det praktiske håndtag og hældetuden gør det nemt at hælde, så det er helt perfekt til at tage blandinger med dig, når du er på farten.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-empire-red-blender-woman-putting-ingredients-in-jar

Asymmetriske klinger giver ultimativ ensartethed

KitchenAids 1,4 l blenderkandens design fungerer perfekt sammen med knivbladene i rustfrit stål, så ingredienserne hurtigt nedbrydes. De asymmetriske knivblade er præcist vinklet i 4 retninger, hvilket giver de mest ensartede og grundige resultater. 


Disse 3 mm tykke knive er fremstillet af hærdet rustfrit stål og er ultraskarpe, og de arbejder sig vej gennem de hårdeste, mest fiberholdige ingredienser for at give dig lækre, ensartede blandinger. Så mange gange, du vil. Prøv at lave din egen cashewnøddesmør, eller hvad med en sund smoothie af grønkål og ananas? Mulighederne er uendelige.

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-secure-lid-with-handy-measuring-cup-close-up

Sikkert låg med praktisk målebæger

Det tætsluttende låg på blenderkanden er fremstillet af silikone og omfatter også et målebæger. Det er praktisk til at måle og tilsætte ingredienser på op til 60 ml i blenderen uden at skulle stoppe. Så du kan tilføje det, du har lyst til, når du har lyst, uden at bekymre dig om griseri og spild. 

Blender-accessories-glass-jar-1.4L-lid-with-measuring-cup-in-dishwasher

Mindre spild og nem rengøring

Vi elsker nyttige små detaljer. Vores blendere har en soft-start-funktion, der starter med forsigtigt at trække maden ind mod kniven og derefter hurtigt øges til din valgte hastighed.


Det er også nemt at vaske kanden. Med selvrengøringscyklussen skal du blot fylde blenderkanden halvt med vand og en dråbe opvaskemiddel og derefter køre cyklussen. Blenderkanden på 1,4 l og låget kan også vaskes i opvaskemaskinen. Voila, så er det klaret!

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
  1. Passer til blenderne K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) og K130 (5KSB1320)