Skip the navigation
-15%

PERSONLIG BLENDERKANDE 500 ML

KSB2032PJA

2 års garanti

Personlig kande med låg, der er nemt at drikke af, til rejser og opbevaring af K150-, K130- eller K4...

kr. 339,15kr. 399,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Personlig kande til at blende og tage med

Tag dine lækre drinks med dig med KitchenAid 500 ml smoothiekanden. Du skal blot hælde din kreation i, sætte låget på og lægge det i tasken for at få en nærende og lækker pick-me-up på farten.

Passer til modellerne K400, K150 og K130 (1)

500 ml holdbar og alsidig kande af BPA-fri plast

Låg, der er nemt at drikke af

Tag med på farten

Tåler opvaskemaskine

Lad os komme afsted

Tag dine lækre blandinger med på et eventyr med denne personlige KitchenAid-blenderkande (KSB2032PJA). Denne 500 ml-kop med låg er designet til at passe sammen med vores K400-, K150- og K130-blendere og er ideel til enkeltportioner af enhver velsmagende kreation, du har fundet på. Intet griseri, ingen stress, bare bekvemmelighed.

blender-accessories-500ml-personal-jar-contour-silver-blender-making-smoothie

På farten med lækre drinks

Brug din blender til at blende nærende smoothies fyldt med fiber, knust is og kaffe eller en forfriskende tomatgazpacho – og tag dem med dig overalt. Denne KitchenAid-blenderkande på 500 ml er den perfekte rejsebeholder til at have dine smagfulde kreationer i tasken, så du kan nyde dine opskrifter derhjemme eller på farten.

blender-accessories-500ml-personal-ja-jar-with-green-smoothie

En praktisk rejseledsager

Hav din yndlingsblanding inden for rækkevidde, uanset hvor du er. Denne KitchenAid-smoothiekande på 500 ml er fremstillet af BPA-fri plast og er ideel til at transportere dine hjemmelavede drikkevarer i tasken. Den er designet til enkeltportioner og er en fantastisk måde at transportere sunde smoothies eller friskpresset juice på.

blender-accessories-500ml-personal-jar-hand-holding-jar

Vip låget for at tage en tår

Låget er nemt at drikke af, mens du er på farten. Låget sættes sikkert på KitchenAid-blenderkoppen, så du ikke behøver at bekymre dig om spild. Og fordi den tåler opvaskemaskine, er det nemt at holde den frisk og ren dag efter dag.

blender-accessories-500ml-personal-jar-jar-on-the-go

Tag med på farten

Tag dine blandinger med dig i denne personlige KitchenAid-blenderkande. Uanset om det er en omgang peanutbutter og banan til efter fitnesscenteret, en frisk appelsinjuice til når du kørere ungerne til skole eller en velsmagende iskaffe til en spadseretur rundt i byen, vil du holde dig forfrisket og hydreret når som helst og hvor som helst.

blender-accessories-500ml-personal-jar-empire-red-k400-with-jar

Intet behov for at vaske op i hånden

Ligesom alt tilbehør til blenderne K400, K150 og K130 tåler denne KitchenAid-blenderkop og låget opvaskemaskine. Så mens du forbereder dig på at komme afsted, behøver du ikke at bruge tid på at vaske op. Når du kommer tilbage, kan du putte dem i opvaskemaskinen, så de er klar til den næste opskrift.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
  1. Passer til blenderne K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) og K130 (5KSB1320)