Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Tilbehør til køkkenmaskine>PASTASKÆRERE OG PASTAPLADEVALSE I SÆT MED 3 DELE
-10%

PASTASKÆRERE OG PASTAPLADEVALSE I SÆT MED 3 DELE

5KSMPRA

2 års garanti

Pastaskærere og pastapladevalse til fremstilling af pasta med alle køkkenmaskiner.

kr. 1.799,10kr. 1.999,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Hjemmelavet pasta har aldrig været nemmere

Ja, du kan lave perfekt pasta derhjemme. Pastapladevalsen og skæresættet fra KitchenAid er alt, hvad du har brug for. Hver tilbehørsdel passer perfekt til din køkkenmaskine, så du kan rulle og skære professionel pasta, fra spaghetti og linguine til fettuccine.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Fremstillet i rustfrit stål

Pastapladevalse med 8 indstillinger til justering af tykkelse

Fettuccineskærer

Spaghettiskærer

Hvad er der i kassen?

Når du har lavet din dej, har sættet med pastaskærerne og pastapladevalsen i 3 dele (5KSMPRA) alt det tilbehør, du skal bruge til at forvandle din køkkenmaskine til en pastamaskine. God fornøjelse!

Er det tid til at hæve dit pastaniveau?

Du vil ikke tro, hvor nemt det er at lave din egen pasta med dette smarte tilbehør. Al friskheden og smagen uden besværet.

Lav traditionel pasta fra bunden

Hvis du vil perfektionere kunsten at lave pasta derhjemme, er sættet med pastaskærerne og pastapladevalsen i 3 dele fra KitchenAid lige noget for dig. Med denne trio får du professionelle resultater i køkkenet og den formidable smag og tekstur af frisklavet autentisk pasta. Bravissimo!

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-cutting-pasta

Lav din KitchenAid-køkkenmaskine om til en pastamaskine

Uanset om din KitchenAid-køkkenmaskine er gammel eller ny, passer dette fikse pastamaskinetilbehør som fod i hose. Det er smart designet til at passe til alle vores køkkenmaskinemodeller. Du skal blot tilføje dem til den multifunktionelle tilbehørsmuffe, så er du klar til at lave pasta.

 

Når du har rullet din hjemmelavede dej til den ønskede tykkelse, skal du blot sætte spaghetti- eller fettuccineskæreren på for at lave smuk og ensartet pasta. Intet slår smagen af frisk hjemmelavet pasta, og nu er det nemmere end nogensinde før at lave det selv.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-women-rolling-pasta

Gør dig klar til at rulle

Glem alt om kagerullen, dette tilbehør i rustfrit stål fjerner alt det hårde arbejde ved pastarulning. Da valserne drejes af din køkkenmaskine, er dine hænder ledige til at føre pastaen igennem – og fange den i den anden ende.  


Del pastadejen i stykker, og tryk dem flade med hænderne. Drys lidt mel på hvert stykke dej for at forhindre, at det sætter sig fast, og sæt derefter pastapladevalsen ind i tilbehørsmuffen. Vælg den bredeste valseindstilling for at begynde æltningen – fold og før dejen igennem igen og igen. Derefter er du klar til at rulle, indtil du får den tykkelse, du vil have. Smukt jævne dejstykker uden at få sved på panden.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-spaghetti with-pasta-cutter

Skær pasta som en professionel

Nu har du din glatte pasta, så det er tid til at skære. Perfekte pastabånd er en smal sag med KitchenAid-pastaskærerne. Vælg den pastaskærer, du vil bruge, og sæt den ind i tilbehørsmuffen. 


Fettuccineskæreren er fantastisk til ægnudler eller fettuccine, og spaghettiskæreren er det perfekte valg til spaghetti, tynd fettuccine eller linguine fini. Du skal blot føre pastaen gennem skæreren, fange trådene og folde dem løst undervejs. Du skal lufttørre pastaen, før du tilbereder den, køle eller fryse den, så har du altid et måltid lige ved hånden.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-mixer-attachments

Giv dit værktøj lidt kærlighed til gengæld for perfekt pasta

For at få mest muligt ud af dit køkkenmaskinetilbehør skal du give dem lige så meget kærlighed, som du giver den pasta, det hjalp dig med at lave. De er ikke egnet til at komme i opvaskemaskinen og må heller ikke nedsænkes i vand. Brug i stedet den medfølgende rengøringsbørste til at fjerne overskydende mel og tørrede stykker dej og pasta.


En gang om året eller efter 50 anvendelser kan du give hvert hjørne af tilbehøret en dråbe mineralolie som smøring. Hvis du gør det, kan du være sikker på, at de vil hjælpe dig med at lave den bedste pasta i mange år fremover.

Mixer-attachments-pasta-roller-and-cutter-top-view-rollers-and-cutter-attached-to-mixer

Traditionelt håndværk med moderne holdbarhed

Vores pastamaskine og pastapladevalse er, tro mod traditionen, fremstillet i Italien. De er alle fremstillet af holdbart rustfrit stål, så du får et præcist og ensartet snit hver gang, uanset om du laver spaghetti eller ravioli. Ideel til store portioner i et travlt køkken, eller når du har venner, der forventer et vist kvalitetsniveau fra din hånd.


Bliv ikke overrasket, hvis du ser dem i et professionelt køkken. De er bygget til at holde, selv ved krævende daglig brug. Når du ser, mærker og smager den pasta, der kommer ud, så får du virkelig lyst til at bruge den i din madlavning.

SuzanneAberdeenshire

Jeg havde aldrig lavet min egen pasta før, så jeg havde aldrig brugt en pastamaskine... det var virkelig sjovt at prøve. Det tog kun et par minutter at få styr på, og jeg kunne have lavet pasta nok til hele byen. Det var meget ligetil, og den lavede fabelagtig tynd pasta. Rengøring tog et minut eller to, men var meget let.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?