Skip the navigation
-15%

PASTAPRESSE – 6 FORMER

5KSMPEXTA

2 års garanti

Pastapressetilbehør til køkkenmaskiner til frisk pasta fra fusilli til makaroni.

kr. 1.784,15kr. 2.099,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Gør det sjovt at lave pasta

Ét tilbehør, seks former, endeløs sjov. Gør pastatilberedningen til ren underholdning med vores pastapresse til køkkenmaskiner. Du bliver bidt af det, når du ser, hvordan spaghetti, bucatini, rigatoni, fusilli eller makaroni dukker op på nærmest magisk vis.

Fremstillet til KitchenAid-køkkenmaskiner (undtagen 5KSM7990)

Indbygget skærer til pasta

6 hurtigt udskiftelige pastaskiver

Hvad er der i kassen?

KitchenAids pastaformpressen 5KSMPEXTA er nem at bruge og laver imponerende, professionelt udseende pasta. Med seks former at vælge imellem kommer du aldrig til at kede dig.

Pres pasta i alle former og størrelser

Smøg ærmerne op, og sæt forklædet på – med pastaformpressen fra KitchenAid kan du forvandle din køkkenmaskine til en vaskeægte pastamaskine. Med seks forskellige former og størrelser, der spænder fra spaghetti til minimakaroni, kan du slippe fantasien løs og begynde at skabe.

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-empire-red-mixer-with-pasta-press-attachment

Passer perfekt til KitchenAid-køkkenmaskiner

Gør spisetid til kreatid i køkkenet. Med få ingredienser og masser af sjov får KitchenAid-køkkenmaskinen med pastapresse dig til at eksperimentere med hjemmelavet pasta i alle former og størrelser. Pastaformpressen er designet eksklusivt til at fungere sammen med KitchenAid-køkkenmaskiner(1), og den fastgøres sikkert til din køkkenmaskine, så du får et robust værktøj til alle dine pastabehov. Mamma mia!

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-different-types-of-pasta-on-the-plate

Er du kørt sur i pasta?

Det er svært at forestille sig et liv uden pasta. Det er altid et hit, og du kan lege med at kombinere pasta med et tilsyneladende uendeligt antal saucer – lige fra de enkle til de mere ekstravagante. Hvad pastaformer angår, har mange af os dog tendens til at holde os til den samme.


Vores pastapresse til køkkenmaskiner er her for at hjælpe dig med at komme tilbage på sporet med seks friske pastaformer at vælge imellem. Dette smarte værktøj giver dig ensartet og perfekt formet spaghetti, bucatini, rigatoni, fusilli samt store eller små makaroni. Alle kan vælge en form, skubbe dejen ind i tragten og nyde synet af den flotte pasta, der kommer ud. 


Og hvis det kammer lidt over for dig, er det ikke noget problem. Frisk pasta kan nemt fryses, så du kan lave så meget, du vil, putte det i fryseren og finde det frem, når du er sulten.

Mixer-attachments-pasta-press-6-shapes-making-pasta-close-up

Lav pasta i lange eller korte former

Med KitchenAids pastapresse har du fuld kontrol over længden af din pasta. Den har en indbygget skærer til pasta, så du nemt kan skære, når dejen har den længde, du vil have. 


Som tommelfingerregel er de kortere former, som har tendens til at have fordybninger og kurver (eller begge dele), bedst egnede til tykkere, kraftigere saucer samt pastaretter i ovn og salater. Mens længere og tyndere former bruges til lette saucer, oliebaserede saucer eller flødesaucer. Men nogle regler er til for at blive brudt, så slå dig løs og find ud af, hvad der virker for dig. 

B Quigley

De perfekte værktøjer til den nemmeste hjemmelavede pasta. Jeg købte pastapressen og pastastativet, og det er utroligt, hvor nemt det er at lave lækker pasta

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?