Skip the navigation
-15%

FOODPROCESSOR TIL KØKKENMASKINE

5KSM2FPA

2 års garanti

Foodprocessor-tilbehør til alle køkkenmaskiner til at skære i skiver, skære i tern, rive og julienne...

kr. 1.784,15kr. 2.099,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

Foodprocessoren til special effects

Snit, skær og riv i tændstiktynde stykker. Det har aldrig været nemmere at spise sunde og interessante måltider!

Fremstillet til KitchenAid-køkkenmaskiner (undtagen 5KSM7990)

ExactSlice-systemet kontrollerer tykkelsen

Ternudskæringssæt

Rive- og juliennejern (fint eller groft)

Ekstra bred påfyldningstragt

Kompakt opbevaringsboks

Hvad er der i kassen?

Hvem har tid til at skære i tern og anden imponerende forberedelse? Det har du med denne alsidige foodprocessor 5KSM2FPA, som er en del af din køkkenmaskine.

Få din køkkenmaskine til at skære, snitte og "julienne"

Læg kniven væk for nu, og lad din køkkenmaskine gøre det hårde arbejde. Uanset om du river, snitter, skærer i tern eller laver juliennestrimler, kan du tilberede ingredienser derhjemme med køkkenmaskinens tilbehørsmuffe. Sprød salsa, vegetarkarry... hvilken ret vil du starte med?

Mixer-attachments-food-processor-slicing-apples-with-food-processor

Forberedelse med din KitchenAid-køkkenmaskine

Slut foodprocessoren til den multifunktionelle tilbehørsmuffe på din KitchenAid-køkkenmaskine (1). Du skal blot åbne dækslet til muffen og tilslutte den. Derefter er du klar til at snitte, skære, rive og julienne dig vej til sunde måltider, som tilfredsstiller selv de mest kræsne. Du kan også få præcise resultater derhjemme og overraske dine gæster med elegante, eksotiske og farverige fade.

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-vegetables

Nøjagtige skiver, fra tykke til tynde

Med det eksklusive KitchenAid ExactSlice-system kan du skære skiver i enhver tykkelse ved at vælge en af de seks tilgængelige indstillinger med det eksterne håndtag. 

Der er ingen frugt, grøntsager eller hårde oste, der kan modstå dette effektive snittesystem. Den skærer i skiver fra tyk til tynd (og alt der imellem) med knive i rustfrit stål og manuel hastighedsbetjening. Så uanset om der står lasagne, tærte eller sandwich på menuen, kan du få det, lige som du vil have.

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing

Skær i tern hurtigt og præcist

Perfekt skårne fødevarer ser ikke blot imponerende ud i retter, men har den ekstra bonus at du får ensartede resultater. Det gør tingene mere enkle, når du sauterer eller steger!

Skær hurtigt og præcist masser af grøntsager og frugt derhjemme med dette alsidige tilbehør til minihakker. Ternudskæringssættet med dobbelt kniv giver pæne, små tern. Tilsæt dem til din seneste kreation!

Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-1

Skær ned på besværet med at rive og julienne

Rivejernet på foodprocessoren giver fin eller grov rivning af alt fra hård ost til kål. Så du behøver ikke at bruge en kniv eller et rivejern med opsamler, når du laver en salat i strimler eller grøntsagsfritter. Du kan også julienne ingredienser til tynde, ensartede udskæringer af hårde frugter eller grøntsager som f.eks. rødbeder, æbler eller gulerødder. Denne type udskæring kaldes også fransk eller tændstiktynd udskæring og er ideel til f.eks. marinering eller tilberedning af grøntsager til servering med fisk.

Mixer-attachments-food-processor-feed-tube-close-up

Påfyldningstragt og skraber sparer dig for tid

Lethed er hvad det hele handler om med denne foodprocessor. Takket være den ekstra brede 2-i-1-påfyldningstragt og en skraber, der skubber maden mod åbningen, behøver du ikke at skære alt i små stykker eller blive ved med at standse maskinen for at skrabe ingredienserne i. 

Skraberen, som kan monteres under jernet, skubber maden, der skal tilberedes, fremad. Du kan komme i gang ved at skubbe stykkerne ind og se hurtige resultater.

Mixer-attachments-food-processor-storage-box

Kan opbevares og rengøres uden problemer

Du vil blive glad for at høre, at der medfølger en kompakt opbevaringsboks til alle udskiftelige dele. Hold dine jern pænt sammen uden at optage for meget plads i køkkenet. Da delene også tåler opvaskemaskine, betyder det, at alt forbliver i perfekt stand. Intet besvær, intet rod.

ElisaLondon

Meget god

Den er mindre end forventet, men meget kraftfuld og god.

Jeg bruger den til at lave tern, og det er den fantastisk til.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?