kr 1.470,00
ISMASKINE 5KSMICM
kr 1.470,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KSMICM - 859711636010

Ismaskine forvandler din køkkenmaskine til en cremet ismaskine. Lav slushies, sorbetsog meget mere fra bunden.

kr 1.470,00
Inkl. moms
Bestil indenfor de(n) næste 3 time(r) 5 min. 31 sek. for at få din vare den fredag den 3. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Hvad er der i kassen?

Alt, hvad du behøver for at udforske endeløse, iskolde kreationer. Fryseskålen og den særlige omrører drives af din køkkenmaskine.

Isskål 1,9 l

Skål til at lave en tyk og cremet is. Ismassens volumen må ikke overstige 1,4 l for at producere 1,9 l is. Tåler ikke opvaskemaskine, må kun vaskes i hånden. Bemærk: Må kun rengøres, når fryseskålen har nået stuetemperatur.

Omrører

Omrøreren skal være i indgreb med køkkenmaskinens drivenhed. Når omrøreren begynder at glide og lave en klikkende lyd, er det et tegn på, at isen er færdig. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Drivenhed

Kan nemt sluttes til køkkenmaskinen, så du hurtigt kan komme i gang med at lave dine yndlingsopskrifter. Skal være koblet til omrøreren. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv)

Forrige
Næste

Har du lyst til tyk, cremet is derhjemme?

  • Nyd en ensartet, tyk og cremet hjemmelavet is
  • Skålen forbliver koldere i længere tid (2)
  • Drevet af din KitchenAid-køkkenmaskine (1)
  • Iskolde lækkerier på under 30 minutter (ekskl. nedfrysningen)
  • Nem tilslutning til din køkkenmaskine
  • Hurtig rengøring med varmt sæbevand

Drevet af din KitchenAid-køkkenmaskine(1)

Er du i tvivl om, hvordan du laver is derhjemme med en ismaskine? Med dette ismaskinetilbehør kan du hurtigt blive ekspert. Den passer til de fleste køkkenmaskiner med løftearm (1), og erstatter den almindelige blandeskål og piskeriset. Du kan nemt tilslutte den nydesignede enhed til køkkenmaskinen, så du kan komme i gang med at røre dine yndlingsopskrifter sammen.

Hurtige, iskolde lækkerier på under 30 minutter (ekskl. forberedelsestid)

Ja, så hurtigt er det! Husk blot at sætte ismaskineskålen i fryseren i god tid (mindst 16 timer eller natten over), og så kan du lave din foretrukne is på mindre end en halv time (3).

Vi har også forbedret designet for at sikre, at skålen forbliver koldere i længere tid (2), så du har mere tid til at skabe den tykke og cremede konsistens, du ønsker. Den store skål på 1,9 l har plads til, at du kan lave is nok til alle.

Lækkert! Det er tid til is

Du er kun 30 minutter* fra lækre, iskolde lækkerier med vores nye og forbedrede ismaskine. *Ekskl. forberedelsestid

Omrører til hurtig, grundig blanding og mere cremede resultater

Takket være den smarte ismaskine er det slut med grovkornet is. Når du laver is gælder det, at jo hurtigere blandingen fryses ned – jo færre iskrystaller opstår der, og dermed bliver resultaterne mere cremede. Under blandingen roterer ismaskinens omrører hurtigt og grundigt, så nedfrysningen bliver hurtig og ensartet. Den spreder og skraber de små iskrystaller fra kanterne i fryseskålen og indarbejder luft, så den tykke og glatte tekstur skabes.

Nem at rengøre bagefter

Lad os se det i øjnene: Ingen elsker at gøre rent. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt. Drivenheden og omrøreren tåler opvaskemaskine (på øverste hylde), og når fryseskålen har nået stuetemperatur, kan den vaskes i varmt sæbevand. Så er du klar til næste gang.

Sådan laver du is med en ismaskine

Trin 1: Opbevar skålen i fryseren i mindst 16 timer (helt frossen)
Trin 2: Tilbered isblandingen på forhånd (op til 1,4 l)
Trin 3: Sæt fryseskålen på køkkenmaskinen (sælges separat)
Trin 4: Fastgør drivenheden og omrøreren
Trin 5: Kom isblandingen i skålen
Trin 6: Bland i 20-30 minutter ved hastighed 1
Trin 7: Servér på desserttallerkener, eller frys isen ned i en lufttæt beholder til senere

Eksperimentér med nemme og vidunderlige opskrifter

Is er ikke kun til børn. Den kan være lige så cool og sofistikeret eller så dristig og eksperimenterende, som du ønsker. Her er blot nogle få ideer til at få dine smagsløg i gang.

Den ultimative vaniljeis

En sand klassiker. Luksuriøs som den er, men helt perfekt med enhver kombination af topping eller smag.
LAV DEN

Sorbet med brombær og hibiscus

Denne frugtige, blomstrede og forfriskende dessert er fyldt med bær og farver.
LAV DEN

Mangomochi

Mochi med et tropisk twist. Cremede og klæbrige lækkerier, der smelter i munden.
LAV DEN

ISMASKINE 5KSMICM

Dette ismaskinetilbehør til din KitchenAid køkkenmaskine (1) er til at lave ensartet tyk og cremet is derhjemme. Eksperimenter med at lave alle mulige herlige og sjove frosne desserter. Lav is, gelato, sorbet og frossen yoghurt i små portioner i dine egne smagsvarianter og konsistenser. Den er ikke kun sjov for børn, men er også et fantastisk redskab til middagsselskaber og weekendgodbidder med en kapacitet på op til 1,9 liter. Hvordan virker den? Du skal blot fryse skålen i din fryser (helst natten over i mindst 16 timer) og derefter blande desserten med den medfølgende skive på drivaggregatet. Før du behandler dig selv med dette valgfrie mixertilbehør, skal du kontrollere, at du kan få plads til fryseskålen på 17,8 cm H x 27,9 cm B x 21,6 cm D i din fryser. Ved at opbevare den i fryseren hele tiden kan du være spontan og hurtigt lave frosne desserter på et indfald. Ikke opvaskemaskineegnet; rengøres i hånden med varmt sæbevand. (1) Isskålen er kompatibel med alle KitchenAid køkkenmaskine med vippehoved, undtagen modellerne 5KSM3311X. Er også kompatibel med alle skålløftede køkkenmaskine undtagen modellerne 5KPM5, 5KPM50 og 5K5. (2) Sammenlignet med den tidligere model 5KICAOWH. (3) Eksklusive forberedelsestid.

Dokumenter og registrering

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Var der nogen, der sagde shave ice?

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.