Skip the navigation
-15%
label-bestsellerBestseller

SKÅL TIL IS

5KSMICM

2 års garanti

Skål til isfremstilling til køkkenmaskiner til hjemmelavet slushice, sorbet og meget mere.

kr. 1.274,15kr. 1.499,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

Gør dit køkken til en isbod

KitchenAids skål til isfremstilling forvandler din køkkenmaskine til en ismaskine. Du kan lave lækker, cremet hjemmelavet is, men det er ikke det hele. Lav is, sorbet eller frossen yoghurt med alle mulige ingredienser.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner (1)

Laver op til 1,9 l hjemmelavet is

Frosne lækkerier på under 30 minutter

Frysetid for skålen på 16 timer

Enkel opsætning

Åbn skålen for nemt at tilsætte ingredienser

Hvad er der i kassen?

Med KitchenAidsskål til isfremstilling 5KSMICM får du alt, hvad du har brug for til iskold dessertsjov, drevet af din trofaste køkkenmaskine(1).

Kom bare an! Det er tid til is

Du er kun 30 minutter fra skønne, iskolde lækkerier med vores nye og forbedrede skål til isfremstilling (inklusive forberedelsestiden).

Ismaskine til lækker is! Mums.

Sæt vores smarte isskål på din køkkenmaskine(1), så kan du hurtigt lave alle mulige smagskombinationer og eksperimentere med både ingredienser og toppings. Fra klassisk vaniljeis til mango mochi eller sorbet med brombær og hibiscus – der er så meget at prøve.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-person-pouring-caramel-into-ice-cream-maker-bowl

Skab plads i fryseren

Alle elsker is, ikke? Derfor har vi gjort KitchenAids skål til isfremstilling bedre end nogensinde før. Vores nye og forbedrede skål til isfremstilling giver endnu bedre resultater og er endnu mere holdbar. Den måler 17,8 cm i højden, 27,9 cm i bredden og 21,6 cm i diameter, og den kan rumme hele 1,9 l is (fra maks. 1,4 l ismasse), så husk at sikre dig, at den passer i fryseren. Og hvis du altid har den i fryseren, er den klar til brug, når du har lyst.

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-on-a-kitchen-counter

Drevet af din KitchenAid-køkkenmaskine

Er du usikker på, hvordan du laver is derhjemme med en ismaskine? Med denne skål til isfremstilling kan du hurtigt blive ekspert. Den passer til de fleste køkkenmaskiner med løftearm (1), og erstatter den almindelige blandeskål og piskeriset. Du kan nemt tilslutte enheden til din køkkenmaskine, så du kan komme i gang med at røre dine yndlingsopskrifter sammen. 

Mixer-attachments-ice-cream-maker-stand-mixer-with-ice-cream-maker-next-to-ice-cream-on-a-kitchen-counter

Hurtige frosne lækkerier på under 30 minutter

Ja, så hurtigt går det! Husk at sætte skålen til isfremstilling i fryseren i god tid (mindst 16 timer eller natten over), eller hav den klar i fryseren fra starten, så kan du lave din foretrukne is på mindre end en halv time(3).  

Vi har sikret, at skålen forbliver koldere i længere tid(2), så du har mere tid til at skabe den tykke og cremede konsistens, du ønsker. Den store skål kan lave 1,9 l is ud af en ismasse på 1,4 l – det er nok til alle (hvis du altså har lyst til at dele).

Mixer-attachments-ice-cream-maker-tilt-head-stand-mixer-with-ice-cream-maker-bowl-filled-with-ice-cream

Omrører til hurtig, grundig blanding og mere cremede resultater

Takket være den smarte ismaskine er det slut med grovkornet is. Når du laver is, gælder det, at jo hurtigere blandingen fryses ned, jo færre iskrystaller opstår der, og jo mere cremet bliver resultatet. Under blandingen roterer ismaskinens omrører hurtigt og grundigt, så nedfrysningen bliver hurtig og ensartet. Den spreder og skraber de små iskrystaller fra kanterne i fryseskålen og indarbejder luft, så der skabes en tyk og cremet tekstur.

Husk at bruge fryseskålen, så snart du tager den ud af fryseren, da den begynder at tø op med det samme. Så vil du snart kunne nyde din lækre kreation!

Mixer-attachments-ice-cream-maker-ice-cream-maker-bowl-in-freezer-drawer

Nem at rengøre bagefter

Lad os se det i øjnene – der er ikke nogen, der elsker at rydde op. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt. Drivenheden og omrøreren tåler opvaskemaskine, og når fryseskålen har nået stuetemperatur, skal den vaskes op i hånden. Så er du helt klar til næste gang.

NadinegcGlauchau, Tyskland

Laver supercremet is – KitchenAids skål til isfremstilling overbeviste os alle sammen. Når du har nedfrosset skålen i mindst 16 timer, kan du tilberede din isblanding. Bagefter putter du den i maskinen, mens den kører. Efter 15-20 minutter har du lavet supercremet is. Den enkle håndtering og de uendelige muligheder for fantastiske iskreationer taler sit tydelige sprog for dette fantastiske tilbehør. Et absolut must for isfanatikere.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelser
 1. Isskålen er kompatibel med alle KitchenAids køkkenmaskiner med vippehoved med undtagelse af 5KSM3311X-modellerne. Den er også kompatibel med alle køkkenmaskiner med løftearm med undtagelse af 5KPM5-, 5KPM50- og 5K5-modellerne.

 2. Sammenlignet med den tidligere model 5KICA0WH.

 3. Ekskl. forberedelsestid.