Skip the navigation
-10%

SHAVE ICE

5KSMSIA

2 års garanti

Shave ice-tilbehør til at lave lette og luftige desserter og drikkevarer. Tilbered shave ice-opskrif...

kr. 1.350,00kr. 1.500,00
 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Shave ice-tilbehør

KitchenAid shave ice-tilbehøret forvandler din køkkenmaskine til en magisk shave ice-maskine. Du kan lave sjove og lækre opskrifter med shave ice derhjemme i 3 nemme trin.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Giver 500 ml shave ice på blot 60 sekunder

Byt om på knivene for at få forskellige teksturer

4 isforme til dine kreationer

Dele, som er i berøring med fødevarer, tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

Med KitchenAid shave ice-tilbehøret 5KSMSIA får du alt, hvad du skal bruge til at skabe lækre og sjove opskrifter med shave ice derhjemme.

Hurra for shave ice!

Find ud af, hvad shave ice går ud på, og opdag en helt ny verden af søde, sneklædte lækkerier.

Omdan din køkkenmaskine til en shave ice-maskine

Shave ice-trenden er kommet for at blive, og der åbner stadig flere forretninger, som sælger disse iskolde lækkerier. Så hvis du har spekuleret på, hvordan du får shave ice derhjemme, har vi svaret. Med vores smarte tilbehørsdel kan du trylle en omgang shave ice frem, lige når du har lyst.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Shave Ice

Passer til alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Sæt blot KitchenAid shave ice-tilbehøret på strømfordeleren på en KitchenAid-køkkenmaskine. Og lad så køkkenmaskinen gøre alt arbejdet⁽¹⁾. Fra den berømte hawaiianske "shave ice" til italiensk granita, puertoricansk piraguas eller japansk kakigori – der er masser af isdesserter og -drinks at vælge imellem.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Holding Ice Mould

Fyld fryseren op, så du altid er klar

Lækkersulten kan ramme når som helst. Med de fire medfølgende forme kan du fryse isen på forhånd, så du altid er forberedt til lækre overraskelser eller uventede gæster. Tag blot formen ud af fryseren, og lad den stå og temperere i 10 minutter, så er den klar til at blive til shave ice. 


Så uanset om du har lyst til en kold snack på en brandvarm dag eller en sjov, kølig cocktail med vennerne, tager det kun få minutter med tilbehøret til shave ice. Der er ikke blot opskrifter fra hele verden og alle mulige former for lækre toppings og sirupper at eksperimentere med – du kan også prøve alternativer til almindelig is lavet af vand. Prøv noget nyt ved at fryse juice, kaffe, frugtte eller mælk i stedet for vand.

Mixer Attachments Shave Ice Maker Woman Making Strawberry Shave Ice

Få let of luftig is med 1, 2, 3 lette trin

Når du har fundet ud af, hvilken lækker smagskombination du har lyst til, er det let som en leg at skabe shave ice. Kun 3 trin: Frys, shave, skab! Når du har lavet den lette, sneagtige base, bliver det rigtig sjovt. To udskiftelige knive betyder, at du også kan skifte tekstur, mellem grove og fine spåner til forskellige opskrifter, sætte isen i og trække i håndtaget. 60 sekunder ⁽²⁾ senere har du over en halv liter luftig shave ice. 


Kold, forfriskende, sød shave ice stammer fra Japan, men er blevet en sikker favorit på Hawaii. Isen bliver høvlet i stedet for knust og får en pulveragtig, fin konsistens, ligesom sne. Så hvad er forskellen på shave ice og en snow cone? Snow cones har meget større granulat og er knasende i tekstur, mens shave ice er meget blødere og mere flydende.


Mixer Attachments Shave Ice Maker Dishwasher

Køl ned! Opsætning og rengøring er let

Rengøringen klares også nemt. Formene, lågene og tilbehøret tåler alle opvaskemaskine⁽³⁾. Du kan vaske tilbehørshuset i varmt sæbevand.  

KathrinshomeTyskland

Vi elsker det! Uanset om det er med vand eller mælk, med sirup eller frugt, er en shave ice forfriskende og meget nem at lave med shave ice-tilbehøret fra KitchenAid.

Dagen før kan du fryse en hvilken som helst smag i en af de 4 dåser (du har ikke brug for en masse plads i fryseren). Sæt derefter shave ice-tilbehøret på foodprocessorens forside, sæt kniven i (fin/grov), sæt isblokken i, sæt skålen under shave ice-tilbehøret og indstil til niveau 10, så får du fantastisk is.

Rengøring er hurtig: Delvist i opvaskemaskinen, delvist i hånden. Jeg er virkelig begejstret, og KitchenAid shave ice-tilbehøret bliver brugt meget i øjeblikket


Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelse
 1. Køkkenmaskine sælges separat.

 2. Eksklusive forberedelsestid.

 3. Det øverste hus tåler ikke opvaskemaskine.