Start>Tilbehør>Tilbehør til køkken­maskiner> SHAVE ICE-TILBEHØR 5KSMSIA
kr 1.500,00
SHAVE ICE-TILBEHØR 5KSMSIA
kr 1.500,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KSMSIA - 859711641410

Shave ice-tilbehør til at skabe lette og luftige desserter og drikkevarer. Lav opskrifter med barberis i 3 nemme trin.

kr 1.500,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 10. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Hvad er der i kassen?

Du får alt, hvad du skal bruge til at skabe lækre og sjove opskrifter med shave ice derhjemme.

Shave ice-tilbehør

Denne robuste og holdbare tilbehørsdel passer perfekt til din KitchenAid-køkkenmaskine og fremstiller shave ice på mindre end et minut. Slip blot håndgrebet, så er du i gang. Tilpas din kreation med en række smagfulde sirupper, frugter og andre velsmagende toppings.

2 knive: Fin (sne) og grov (håndrevet)

Lav to forskellige isteksturer med et udvalg af knive. Tåler opvaskemaskine.

Fire isforme med låg

Fyld dem op, og frys dem i 12-24 timer. Derefter skal du blot sætte den frosne isblok i tilbehørsdelen. Tåler opvaskemaskine.

Forrige
Næste

Derfor vil du elske vores shave ice-tilbehør

  • Lav let og blød shave ice derhjemme
  • Skab spændende nye desserter og drinks med blot tre enkle trin
  • Tilpas dine iskreationer med nye ingredienser og toppings
  • Enkel opsætning og nem rengøring
  • Fire isforme, så du altid er klar med færdiglavet is
  • Fungerer med alle køkkenmaskiner fra KitchenAid

Omdan din køkkenmaskine til en shave ice-maskine

Shave ice-trenden er kommet for at blive, og der åbner stadig masser af forretninger, som sælger disse iskolde lækkerier. Så hvis du har spekuleret på, hvordan du får shave ice derhjemme, har vi svaret. Med vores smarte tilbehørsdel kan du bikse en omgang shave ice sammen, lige når du har lyst.

Fra den berømte hawaiianske "shave ice" til italienske granita, puertoricanske piraguas eller japansk kakigori – der er masser af isdesserter og -drinks at vælge imellem.

Få let of luftig is med 1, 2, 3 lette trin

Er det kedeligt at lave de samme desserter igen og igen? Vi præsenterer: Shave ice-tilbehøret. Helt perfekt på varme dage og sommeraftener, eller som en frisk afslutning på en middag. Sæt en af disse på din køkkenmaskine, så kan du lave alle mulige shave ice-opskrifter på få sekunder.  

Når du har fundet ud af, hvilken lækker smagskombination du har lyst til, er det let som en leg at skabe shave ice. Kun 3 trin: Frys, shave, skab! Når du har lavet den lette, sneagtige base, bliver det rigtig sjovt.

Hurra for shave ice!

Find ud af, hvad shave ice går ud på, og opdag en helt ny verden af søde, sneklædte lækkerier.

Prøv noget nyt, på din måde

Ryd din kalender: Der er uendelige smagsvarianter, teksturer og anretninger at teste med shave ice-tilbehøret. Der er ikke blot opskrifter fra hele verden og alle mulige former for lækre toppings og sirupper at eksperimentere med – du kan også prøve alternativer til almindelig is lavet af vand. Prøv noget nyt ved at fryse juice, kaffe, frugtte eller mælk i stedet for vand.

To udskiftelige knive gør det muligt at ændre strukturen fra grov til fin, så du kan lave forskellige opskrifter.

Køl ned! Opsætning og rengøring er let

Vi kan lide at holde det simpelt. Shave ice-tilbehøret passer til alle vores KitchenAid-køkkenmaskiner, og det klikkes nemt på plads på tilbehørsmuffen. Vælg en kniv til grove eller fine isspåner, put isen i, og træk i håndgrebet. 60 sekunder senere er din lette shave ice klar.

Rengøringen klares også nemt. Forme, låg og knive tåler opvaskemaskine. Du kan vaske selve tilbehørshuset i varmt sæbevand.

Fyld fryseren op, så du altid er klar

Lækkersulten kan ramme når som helst. Med de fire medfølgende forme kan du fryse isen på forhånd, så du altid er forberedt til pludselige lækkerier eller uventede gæster. Tag blot formen ud af fryseren, og lad den stå og temperere i 10 minutter, så er den klar til at blive til shave ice.

Så uanset om du har lyst til en kold snack på en brandvarm dag eller en sjov, kølig cocktail med vennerne, tager det kun få minutter med tilbehøret til shave ice.

SHAVE ICE-TILBEHØR 5KSMSIA

Barberis er ikke nogen almindelig frossen godbid. Traditionelt fremstilles den ved at barbere store isblokke, og dens konsistens er let og luftig i modsætning til den hårde sprøde konsistens i en snekegle. Med KitchenAid shave ice-tilbehør til barberet is er det så nemt at lave sneagtig barberet is, der er klar til at fremhæve alle slags desserter og drikkevarer. Og du behøver ikke at holde dig til almindelig vandis, prøv at fryse juice, kaffe, te eller mælk for at tilføje endnu mere smag til blandingen. Bare frys, barber og skab! Top med sirup, saucer, frugt, is eller mochi for at fuldende retten og gøre hver enkelt kreation til din helt egen. Med 2 udskiftelige blade inkluderet kan du vælge mellem en fin eller grov konsistens. Dette tilbehør leveres også med 4 forme, så du kan opbevare din is i fryseren, klar til at tage den frem, når du har lyst, eller når gæsterne kommer.

Dokumenter og registrering

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Var der nogen, der sagde is?

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.