Start>Saet> Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM193 mixeren & K400 blenderen)

Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM193 mixeren & K400 blenderen)

-10%
Artisan mixer & blender sæt (med 5KSM193 mixeren & K400 blenderen)
KØKKENMASKINE MED VIPPEHOVED 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
Vis farver
Beetroot

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Denne pakke indeholder
KØKKENMASKINE MED VIPPEHOVED 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
Den har den styrke og holdbarhed, der gør enhver opgave til en leg.
Fremragende blanding med enhver opskrift
itchenAid køkkenmaskinen har den originale planetariske funktion. Hvad betyder det? Det vil sige, at akslen på køkkenmaskinen roterer i den ene retning, mens tilbehøret roterer i den anden retning, hvilket giver en hurtig og grundig blanding. Piskeriset bevæger sig i en spiral til mindst 59 berøringspunkter rundt i skålen, så alt blandes helt sammen.
Stor eller lille med KitchenAid 4,7 l
Skålen i børstet rustfrit stål på 4,7 l har et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at løfte og hælde. Det giver dig nok plads til at ælte op til 2 kg brøddej, eller blande 9 dusin småkager i en enkelt portion.
Betryggende solid og lavet til at holde
Denne køkkenmaskine er ekstremt robust og har en massiv zink-metalkonstruktion og en emaljebelægning, der er smuk og holdbar. Alt tilbehør er fremstillet i rustfrit stål, hvilket betyder, at det er modstandsdygtigt over for ridser og tåler opvaskemaskine. Sæt køkkenmaskinen i arbejde, og stol på, at den fungerer i mange år fremover.
Personlig køkkenmaskine, der er fuld af karisma
Giv din køkkenmaskine et unikt udtryk. Med en bred vifte af farver er der virkelig en nuance for alle – fra rolige neutrale til klare og iøjnefaldende, der tilføjer lidt drama i køkkenet. Gå et skridt længere, og få dit budskab eller navn indgraveret. Vi gør den personlig ved at skrive noget sjovt eller meningsfuldt på pyntelisten for dig.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.