Start>Husholdnings­apparater>Blendere> BLENDER K150 5KSB1325
Sort
kr 2.124,15 kr 2.499,00
-15%
BLENDER K150 5KSB1325
kr 2.124,15 kr 2.499,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KSB1325EOB - 859711600000
Sort

Ultimativ isknusende blender. Lav nemt din mest velsmagende smoothie og meget mere.

kr 2.124,15 kr 2.499,00
Inkl. moms
Få den før mandag den 3. april 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen

K150-blender: Hvad er der i kassen?

Denne blender til knusning af frosne frugter, is og alle dine andre ingredienser giver dig alt, hvad du behøver, for at få den perfekte blanding.

1,4 l kande i BPA-fri plast

Firkantet kandeform med forstærkede indvendige ribber øger turbulensen og kraften inde i kanden. Designet og konstrueret til at optimere blenderens ydelse. Kande med enkeltvægskonstruktion. Tåler opvaskemaskine.

Låg med massiv forsegling

Ventileret låg med udtageligt ingrediensmålebæger (op til 60 ml). Sidder godt fast på kanden, hvilket minimerer spild under brug. Lavet af silikone og nemt at tage af. Tåler opvaskemaskine.

Forrige
Næste

Fordele ved denne blender til knusning af is:

 • Knuser is på mindre end 10 sekunder*
 • Ideel til smoothies og frosne frugter
 • Skaber en kraftfuld hvirvelstrøm
 • Opnå den ideelle smag og struktur
 • Elegant design og udvalg af farver
 • Soft start-funktion for at undgå stænk
 • 2 års garanti for ro i sindet
 • Valgfrit tilbehør

*Baseret på en halv bakke is.

Blend din mest velsmagende smoothie med isblenderen

Tryl is, frosne frugter, grøntsager og andre ingredienser om til din mest velsmagende smoothie. Passionerede skabere, god fornøjelse.

Lækre smoothies og drikke

Giv dine smoothies den ideelle smag, tekstur og konsistens med mulighed for at knuse is på mindre end 10 sekunder (baseret på en halv bakke is).

Blender alle ingredienser fuldstændigt

Blenderen opretholder den optimale hastighed til at klare alle dine yndlingsingredienser. Soft start-funktionen forhindrer stænk og blender helt igennem med mindre griseri.

Blendersystem i 3 dele

Skønne blandinger skabes som ren magi med vores blendersystem i 3 dele. Dette kombinerer det unikke asymmetriske knivblad, det rillede kandedesign og den fleksible motor, som opretholder den optimale hastighed.

Trænger du til en lækker smoothie eller en forfriskende drik?

Du kan stole på, at dens kraftfulde hvirvelstrøm hurtigt knuser is og nedbryder ingredienser med lethed.

Nyd en kølig rutine

Is? Frosne frugter? Intet problem. Put det hele i, og opnå den ideelle smag, tekstur og konsistens. Blenderen kan knuse is på mindre end 10 sekunder (baseret på en halv bakke is).

En blender, der er bygget til at holde

Blenderen er omhyggeligt udformet med et elegant design i holdbar plast og en formstøbt metalknap, bygget til at nyde i mange år fremover. Den BPA-fri kande er robust og nem at rengøre med en praktisk hældetud og et behageligt håndtag. Beslut, hvilken farve der vil se bedst ud i dit køkken, og begynd at drømme om, hvad du vil lave først.

Skab nye oplevelser

Opdag endnu flere muligheder med valgfrit tilbehør (sælges separat). Du kan lave frisk juice med citruspresseren på 1 l eller blende og opbevare en dip i det lille bæger på 200 ml. Når du er på farten, kan du nyde friheden med den personlige blenderkande på 500 ml.

Tilbehøret
tilpasser
sig dit liv

Gør K150-blenderen perfekt til dig med et udvalg af valgfrit tilbehør til at lave opskrifter i forskellige størrelser, opbevare dem og smide dem i tasken.

SE TILBEHØRET ›
accessories

BLENDER K150 5KSB1325

K150-blenderen er den perfekte isknusende blender, der hjælper dig med at lave din mest velsmagende smoothie. Den er designet til at knuse en halv bakke isterninger uden besvær på mindre end 10 sekunder. Det professionelt fremstillede blendersystem i 3 dele knuser nemt is med en kraftfuld blenderhvirvelstrøm skabt af det rillede glasdesign, der folder indholdet ind i det unikke asymmetriske knivblad, der blender i fire forskellige vinkler, og en fleksibel motor, der opretholder den optimale hastighed til alle ingredienser. Brug isknusningsindstillingen, eller blend dine kreationer for at opnå den smag og konsistens, du elsker, med 3 hastigheder. Den har valgfrit tilbehør, der passer til din livsstil: 1 l citruspresser, 500 ml personligt blenderkande (praktisk til at tage smoothies med i tasken) og 200 ml lille blenderkande – sælges alle separat. Vælg en af de lækre blenderfarver, og så er du klar.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KSB1325
Tekniske specifikationer
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Maksimal omdrejningshastighed (rpm)
  11500
 • Culinary jar capacity (l)
  1.75
 • Height of the product
  376
 • Width of the product
  180
 • Depth of the product
  216
 • Height of the packed product
  443
 • Width of the packed product
  260
 • Depth of the packed product
  286
 • Gross weight (kg)
  3.63
 • Net weight (kg)
  3.17
 • Stiktype
  Euro

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Blender til knusning af is til de sejeste smoothies

Uanset om du foretrækker honning og banan eller grønkål og avocado, kan du perfektionere din opskrift. Nyd hver en tår af din ideelle smag, tekstur og konsistens.

VILKÅR OG BETINGELSER

*Baseret på en halv bakke is.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.