Skip the navigation
-20%
Web exclusive iconKun på nettet

Artisan-morgenmadssæt (brødristere til 2 skiver) - Sort

kr. 4.391,20kr. 5.489,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

Dette sæt indeholder

Vi har nøje udvalgt de produkter, der passer allerbedst sammen... til en særlig pris! Se, hvad der kommer med dit sæt fra KitchenAid.

Forkæl dig selv med vores avancerede brødrister til 2 skiver

Sikke en måde at byde morgenen velkommen på! KitchenAid Artisan-brødristeren fås i dine yndlingsfarver og giver dig den alsidighed og de nyeste automatiske funktioner, der passer til ethvert brød. Nyd den perfekte ristning af hjemmebagt brød, bagels og toast sandwiches.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-slots-close-up

Ekstra brede åbninger og selvcentrerende holdere

Du kommer ikke til at brænde kanterne med de rummelige brødholdere i denne innovative brødrister. De ekstra brede brødholdere er automatisk selvcentrerende, så du får en pæn og ensartet bruning. Uanset om du vil have tykke skiver eller panini, får du et ensartet resultat hele vejen rundt.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-almond-cream-and-sandwich

Håndfri, jævn løfte-/sænkeautomatisering

Hvad betyder en "automatisk brødrister"? Det betyder, at brødristeren registrerer, når brødet sættes i, og automatisk sænker og løfter brødet, når det er ristet i henhold til den ønskede indstilling. Det er superjævnt og tilfredsstillende. 


Desuden vil denne elegante brødrister til 2 skiver endda sænke brødet igen og holde det varmt i åbningen, hvis du ikke tager det ud inden for et bestemt tidsrum. En fantastisk hjælpende hånd til travle mennesker (dvs. os alle sammen)

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-options-close-up

Vælg den perfekte nuance af gyldenbrun

Vælg mellem 7 risteindstillinger for at få ristet brød, som du kan lide det, uanset om du kan lide det mørkt og sprødt eller luftigt og let opvarmet. LED-nedtællingen viser dig fremskridtet, så du ved, hvornår du skal række ud efter smør, ost, marmelade, jordnøddesmør eller hvad du ellers har tænkt dig at bruge!


Prøv alle muligheder, indtil du finder ud af, hvornår det er perfekt efter din smag. Måske kan du endda lide forskellige gyldne nuancer til forskellige slags brød? Denne brødrister kan det hele.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

Toast sandwich på café-maner, når det passer dig

Toast sandwich eller croque monsieur er uden tvivl noget af det bedste, man kan spise for hyggens skyld. Uanset om du starter din dag med en toast sandwich med ost og tomat eller forkæler dig selv med en med smørechokolade efter en tur i byen, er det altid en fornøjelse. Med denne brødrister behøver du aldrig at lave dem manuelt på grillen igen.


Et sandwichstativ i rustfrit stål medfølger for at gøre det nemt at opnå et godt resultat uden spild. Du skal blot sætte din sandwich i med tyndt skiveskåret fyld, lukke den sammen og sætte den i brødristerens åbning. Det isolerede håndtag gør det nemt at tage den smukt gyldne sandwich ud, når den er spiseklar. Der er minimalt spild, og stativet kan komme op i opvaskemaskinen.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-ink-blue-and-sandwich

En brødrister, der giver hvert eneste stykke brød en særlig behandling

Hvis du elsker bagels, ved du, at de kan være svære at riste. Det er godt, at denne brødrister har en særlig bagel-funktion, der på intelligent vis rister skæresiden, mens den forsigtigt varmer ydersiden. Du behøver ikke holde øje med din bagel, bare slap af og gør flødeosten eller marmeladen klar.


Har du glemt at tage mad ud af fryseren aftenen i forvejen? Vi har alle prøvet det. Denne smarte brødrister kan riste brød perfekt, når det er frosset. Den afrimer det forsigtigt og rister det, som du kan lide det. Den holder det endda varmt for dig, hvis du bliver afbrudt, når det er klar.


Ingen panik.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-5-year-guarantee

Upåklagelig ristning i mange år fremover

Dit køkken er hjemmets hjerte, og en fantastisk brødrister kan bringe folk sammen. Derfor er det betryggende at vide, at denne robuste model 5KMT2204 er fremstillet af holdbart trykstøbt metal, som nemt kan modstå daglig brug. Den har oven i købet 5 års garanti, så du kan have ro i sindet.


Alt på denne brødrister føles robust og gennemtænkt. Fra den udtagelige krummebakke, der gør den nem at rengøre, til det smarte ledningsoprul, der opbevarer ledningen under brødristeren, så den er nem at rengøre.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-imperial-gray-eggs-and-toasts

Fantastiske farver, der passer til din smag

Det er kun passende, at en brødrister, der kan ristet brødet, præcis som du vil have det, er tilgængelig i en lang række farver, der også passer til din smag. Vælg den, der passer til farverne og temaerne i dit hjem, eller match den med dine andre KitchenAid-apparater. 


Vælg en neutral farve, der underspiller sin vigtige rolle på køkkenbordet, eller vælg en sjov og lys farve, der frister dig til at lave endnu en ristet snack.

Ikonisk kedeldesign med temperaturstyring

Nyd rolige øjeblikke med den elegante KitchenAid Artisan-elkedel. Med sin store kapacitet på 1,5 l og præcise temperaturkontrol er den det ultimative værktøj til fremstilling af smagfuld specialte, kaffe og tilberedning af opskrifter i hjemmet.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-black-cast-iron-red-tea-with-scones-and-jam

Vælg temperatur til specialte

Det er vigtigt at kunne styre temperaturen, hvis du kan lide den raffinerede smag af sarte tetyper som grøn eller hvid te, der kan blive beskadiget af kogende vand. Eller den kan hurtigt lave kogende vand efter behov til sort te, rooibos eller urtete.


Du skal blot vælge mellem 6 temperaturindstillinger i intervaller på 10°, fra 50 °C til 100 °C for at få den bedste smag til en dejlig kop. Og har du set den smarte temperaturmåler? Det giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen på det vand, der er i brug, selv når elkedlen er taget af basen.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-red-empire-set-couple-sharing-tea

Nyd at kunne dele med en stor kapacitet på 1,5 l

Denne elegante elkedel er ideel til kogning af store mængder vand til større familier og fællesområder. Kapaciteten på 1,5 l giver ca. 6 kopper te eller kaffe! Så kan du nyde en varm drik sammen med familie og venner uden at løbe tør og være nødt til at koge igen.


Og hvis du koger vand til tilberedning af opskrifter som f.eks. supper og saucer, har du også tilstrækkelig kapacitet. På trods af den store volumen koger den stadig hurtigt, så du ikke skal vente længe.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-pistacchio-set-morning-scones

Temperaturhold holder den varm for dig

Har du altid travlt? Elkedlen har en dobbeltvægget konstruktion til isolering og opretholder den ønskede temperatur i op til 30 minutter, når den efterlades på basen. Denne geniale temperaturholdefunktion er ideel, hvis du ofte bliver forstyrret, når du er i køkkenet.


Du kan vende tilbage til den et par minutter efter kogning, og så er den stadig klar til at blive hældt op med den helt rigtige temperatur. Det betyder mindre behov for uøkonomisk genkogning.

Digital Gooseneck Kettle with coffee

Nem at fylde, bruge og hælde

Med et låg, du kan tage helt af, er det nemt at fylde elkedlen med svanehals under vandhanen. Den har en 360° bund og kan roteres eller samles op fra alle vinkler. Det ergonomiske håndtag gør den nem at manøvrere, og den har et aftageligt kalkfilter, så vandet har den bedste kvalitet.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-blue-ink-set-with-toasted-bagels

En smuk blanding af retro og moderne

Kan du lide et iøjnefaldende design? Denne kurvede elkedel har en tidløs elegance med mindelser om fortidens komfurkedler. Den runde silhuet vil løfte udseendet af ethvert køkken, uanset om det er retro eller moderne.


Vælg mellem et udvalg af farver, der passer til din indretning eller andre køkkenapparater - eller afspejl din personlighed med noget afslappet eller livligt. Det bløde håndtag er robust og håndteringsvenligt, der er en udløserknap til låget, og den 360° runde base giver nem adgang fra alle vinkler. Et aftageligt kalkfilter holder vandet klart, så dine drikkevarer smager lige så godt, som de ser ud.

Breakfast-kettle-1-5L-artisan-in-almond-cream-3-year-guarantee

Huset i rustfrit stål er stærkt og holdbart

En elkedel i rustfrit stål er stærk, modstandsdygtig over for slag og holdbar. Med den medfølgende 3 års garanti ved du, at den vil være et pålideligt værktøj i lang tid fremover. Du skal blot registrere dit nye produkt eller opbevare dit købsbevis derhjemme og derefter kontakte os i fremtiden, hvis du oplever problemer.