Start>Husholdnings­apparater>Brødristere> ARTISAN brødristere til 4 skiver 5KMT4205
Rød metallic
kr 3.980,00
ARTISAN brødristere til 4 skiver 5KMT4205
kr 3.980,00
Inkl. moms
Guarantee_5Y
5KMT4205ECA - 859730201230
Rød metallic

At byde morgenen velkommen med gylden toast er en af hverdagens bedste og enkleste glæder. En sandwich med smeltet ost er en skøn og mættende natmad.

kr 3.980,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 10. februar 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen

Hvad er der i kassen?

Brødristerbakke

Sandwichholder

Forrige
Næste

Brødrister til 4 skiver, du kan være stolt af

Er det muligt at elske sin brødrister? Det tror vi nok. Vores ARTISAN Brødrister til 4 skiver kan riste brød og kager eller alle andre former og størrelser. Den er også et særligt midtpunkt i køkkenet – en stilfuld tilføjelse til køkkenbordet. Robust og rummelig nok til fyldige eller længere stykker brød som f.eks. hjemmebagt brød, varme boller eller croissanter – den rister hver skive til perfektion.

Rustikt med kerner? Sprødt olivenbrød? Ostebolle? Kom dit foretrukne brød i de rummelige åbninger. Du undgår kø ved risteren med mulighed for at riste 2 eller 4 skiver på samme tid. Så er alle glade.

Ristede sandwicher i en brødrister til 4 skiver

Måske er du tilhænger af en croque monsieur med ost og tomat for at komme i gang om morgenen eller ser frem til en rar toast med chokoladepålæg, når du kommer hjem fra arbejde. Du behøver ikke en separat sandwichtoaster, og du behøver ikke at gøre alt arbejdet manuelt på grillen. ARTISAN Brødristeren til 4 skiver leveres med en sandwichholder i rustfrit stål (sandwichpresse) for at gøre det nemmere. Tilføj dit foretrukne fyld, og brug holderen til at minimere dryp.

Fried egg on salad sandwich

Bagel-funktion på din brødrister til 4 skiver

Alle, der elsker bagels, ved, at de hurtigt bliver varme! Vores ARTISAN Brødrister til 4 skiver løser problemet med den særlige bagel-funktion. Læg bagelen i for at riste den afskårne kant, mens du forsigtigt varmer ydersiden op.

Den er også ideel til boller. Helt klar til at blive smurt med flødeost eller syltetøj. Perfekt!

Bagel with rucola on blue plate

Praktisk hold varm-funktion

Vi har alle sammen prøvet det: Man smutter lige et øjeblik for at sætte en vask over og glemmer alt om det brød, der er kommet i brødristeren. Vidste du, at ARTISAN Brødristeren til 4 skiver har en sensor, som automatisk sænker/løfter brødet og holder det varmt, hvis du ikke tager det ud?

Som en hjælpsom ven holder den dit brød klar i op til 3 minutter.

Sandwich rack with slice of bread

ARTISAN Brødrister til 4 skriver er bygget til at holde

Brødristere bruges hele tiden og skal være robuste nok til familielivet! Især når du har sultne børn, der hele tiden skal igennem køkkenet. Derfor er vores ARTISAN Brødrister til 4 skiver fremstillet af formstøbt metal. Alt ved denne brødrister føles betryggende solidt.

Red toaster 4 slice - Artisan with sandwich rack

Hvad er den bedste brødrister til 4 skiver?

Den bedste brødrister til 4 skiver kombinerer smuk stil med nyttigt ekstraudstyr. Vores ARTISAN Brødrister til 4 skiver fås i Candy Apple eller Medallion Silver for tidløs stil. LED-nedtællingstimeren viser status, og du kan vælge mellem 7 risteindstillinger – fra mørk til lun. Med et par separate åbninger kan du styre 2 eller 4 skiver på samme tid. Den medfølgende sandwichholder i rustfrit stål er designet til at lave perfekte toastbrød, og bagel-funktionen reducerer effekten på den ene side, så du kan riste den afskårne side og forsigtigt opvarme ydersiden.

Grey toaster 4 slice - Artisan

Snacks, du kan lave med din brødrister til 4 skiver

Toast er ikke kun til morgenmad. Masser af os rækker ud efter brødristeren, når vi kommer hjem fra en fest, eller når vi skal hygge os med film eller serier. Her er et par ideer til toast-baserede aftensnacks:

 • gedeost og halverede druer
 • chokoladepålæg og bananskiver
 • humus og agurk
 • moste ærter og mynte
 • røget laks og flødeost
 • sardiner og citronsaft
 • jordbær i skiver og basilikum

 

Guacamole and spinach on slice of bread

Eksperimentér med hjemmelavet brød

Det hjemmebagte brød kan nemt være i de brede åbninger. Disse brød kan være almindelige eller proppet med lækre ingredienser. Populære krydrede brød laves med tomater, urter, frø, kerner og oliven. Du kan tilpasse det til din kost med glutenfri opskrifter, og hvorfor ikke bruge godt med fetaost og friskplukkede basilikumblade?

Sliced bread

Søde snacks i caféstil

Vær superkreativ med den gode smag med din nye ARTISAN Brødrister til 4 skiver fra KitchenAid. Prøv at riste brød med figner, bananer, kanel, rosiner eller endda chokoladestykker. Uanset form og størrelse kan de ristes perfekt og gøre din dag lidt sødere. Prøv selv.

Slice of cake and bananas

Morgenbordsentusiast?

Start dagen med stil.

Kaffemaskiner

Hvis du ser frem til den første tår kaffe om morgen, har vi et udvalg af bryggemetoder, der passer til dig. Nyd den, præcis som du kan lide den – hver dag.

Elkedler

Har du brug for en dejlig kop te eller kaffe til det ristede brød?
Med vores elegante og effektive elkedler behøver du ikke lede længere.

Morgenmadssæt

Glæd dig til at stå op hver morgen for at lave morgenmad med din nye elkedel og brødrister. Vores forskellige sæt kombinerer smuk æstetik med masser af anvendelige funktioner.

ARTISAN brødristere til 4 skiver 5KMT4205

Artisan brødristeren giver den ultimative risteoplevelse: autosensoren sænker og løfter automatisk alle slags ristet brød, som ristes efter en af de 7 forskellige ristegrader.Nedtælling sker ved hjælp af en præcis LED timer. Som en betænksom ven holder Artisan brødristeren også dit ristede brød varmt, hvis du kaldes bort. Den har også en sandwichholder til at riste lækre sandwiches, som ikke drypper, samt en bagelfunktion til perfekte bagels og boller. Derudover har modellen til fire skiver ekstra funktionalitet med to selvstændige par risteslidser til at riste to eller fire skriver brød. Hvis køkkenet er hjertet i dit hjem, så vil Artisan brødristeren blive hjertet i dit køkken. I kassen: Sandwich-holder.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KMT4205
Tekniske specifikationer
 • Motordelens materiale
  Die-cast
 • Connection rating (W)
  2500
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  205
 • Width of the product
  348
 • Depth of the product
  304
 • Height of the packed product
  292
 • Width of the packed product
  400
 • Depth of the packed product
  382
 • Net weight (kg)
  7.5
 • Gross weight (kg)
  8.5
 • Stiktype
  Euro

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Brugermanual
Brugermanualen fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om dit nye apparat. Vi lover, at du kommer i gang med madlavningen på ingen tid!
Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.