Skip the navigation
-15%

BRØDRISTER 4 SKIVER – ARTISAN - Medallion silver

5KMT4205EMS

5 års garanti

Stor, automatisk brødrister til 4 skiver til ristede snacks, lige fra bagels til ristede brød.

1 medfølgende tilbehør
kr. 3.399,15kr. 3.999,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Køb en elkedel sammen med brødristeren, og spar 20 %. KØB NU

Vågn op til vores ikoniske brødrister til 4 skiver

KitchenAid-brødristeren til 4 skiver er vores største brødrister. Med sit smukke design og mange automatiserede funktioner og programmer'er den det ultimative inden for ristning. Bagels, frossent brød eller kraftigt specialbrød bliver ristet til perfektion.

4 ekstra brede åbninger med 2 uafhængige betjeningsknapper

Automatisk hæve- og sænkefunktion med hold varm-funktion

7 risteindstillinger med LED-nedtællingstimer

Sandwichstativ og -funktion

Frosset tilstand

Bagel-funktion

Formstøbt metalkonstruktion

5 års garanti

Hvad er der i kassen?

Vores Brødristeren til 4 skiver 5KMT4205 er klar til brug. Denne skønhed vil se fantastisk ud på køkkenbordet. God ristning!

1 medfølgende tilbehør

Stor morgenmadsbrødrister, som man kan være stolt af

Er det muligt at elske sin brødrister? Selvfølgelig! Denne smarte brødrister rister meget mere end en almindelig skive brød. Bagels, fyldige skiver af hjemmebagt brød eller specialbrød bliver alt sammen ristet jævnt, og præcis som du kan lide det. Du får også en særlig sandwichholder med denne model, så dit mellemmåltid kan nå helt nye højder.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-tapas-preparation

Brødristeren til sultne husstande af enhver størrelse

Det er blevet nemmere at komme op om morgenen med KitchenAid brødrister til 4 skiver. Den kan håndtere store morgenmåltider, store brød og stor appetit. Den har to par ekstra brede åbninger med uafhængige betjeningsknapper. Det betyder, at du kan nøjes med at riste to skiver uden at spilde energi på at opvarme de to tomme åbninger. Eller brug alle åbningerne til samtidig ristning af to eller fire skiver, så dit brød får den perfekte farve. De automatiske selvcentrerende holdere sikrer, at brødet bliver ristet jævnt, helt ud til kanterne, hver gang.


Er du træt af at spise de samme kedelige sandwiches? Sandwichfunktionen med den medfølgende sandwichholder er perfekt til ristet brød. Selv den ydmyge ostesandwich bliver til noget ganske særligt. Tilsæt nogle svampe eller karamelliserede løg, det vil du ikke fortryde!

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-sandwich-being-toasted-close-up

Smart automatisk hold varm-funktion

Når du har en travl morgen, kan de mindste ting gøre en stor forskel. Vi har alle sammen prøvet det: Man smutter lige et øjeblik for at sætte en vask over og glemmer alt om brødet i brødristeren. KitchenAid Artisan brødrister til 4 skiver har en sensor, som automatisk sænker/løfter brødet og holder det varmt i op til 3 minutter, hvis du ikke tager det ud. Én ting mindre at tænke på, når morgenerne i køkkenet bliver hektiske.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-salmon-raddish-cucumber-toasts

Ristet brød, præcis som du kan lide det

Ristet brød er en af livets simple gaver, men det skal være helt rigtigt. Alle kan lide deres ristede brød på en bestemt måde, fra næsten sort til let lettere lunet brød. Brødristeren har 7 risteindstillinger at vælge imellem, så du kan finjustere ristningen – fra mørk til varm. LED-nedtællingen viser status, indtil brødet springer op.


De ekstra brede brødholdere betyder, at du kan riste brød af enhver type. Så hvis du er fan af specialbrød eller hjemmebag, kan denne brødrister håndtere det, helt uden brændte skorper.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-candy-apple-toasting-bread-and-sandwich

Lav perfekt ristede sandwiches

Elsker du ristet brød? Lad os se det i øjnene, det er den ultimative hyggemad. Med denne brødrister behøver du ikke at finde plads i køkkenskabene til en sandwichtoaster eller bruge tiden på at holde øje med den, mens den griller. Det medfølgende sandwichstativ i rustfrit stål gør det enkelt.


Uanset om du er sulten efter en croque monsieur til at sparke morgenen i gang eller en lækker toast med chokoladesmørepålæg og banan, når du kommer hjem fra arbejde, skal du bare vælge fyld og gå i gang. Med det hængslede design er det nemt at indsætte sandwicher, klemme dem på plads og tage dem ud igen, uden at ingredienserne falder ud.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-toasted-bagels-on-plate

Ristede bagels eller frossent brød uden stress

Alle, der elsker bagels, ved, at det kan være svært at riste dem. Vores KitchenAid-brødrister til 4 skiver har en særlig bagel-funktion, som tager sig af det. Den reducerer effekten på den ene side af varmelegemerne, så den udvendige side af bagelen bliver en anelse brun, mens den skiveskårne side ristes helt perfekt. Denne indstilling er også ideel til boller. Alt, hvad du behøver at bekymre dig om, er de velsmagende toppings, du har lyst til.


Har du glemt at tage brødet ud af fryseren i tide? Vi har alle prøvet det. Funktionen til frossent brød optør og rister forsigtigt frossent brød direkte fra fryseren. Hvis du ikke tager det ud inden for 45 sekunder, sænker brødristeren automatisk brødet og holder det varmt. Så er problemet løst.

Breakfast-toaster-4-slice-artisan-medallion-silver-with-sandwich-rack-5-year-guarantee

En brødrister, der er bygget til at holde

Brødristere arbejder hårdt og skal være robuste nok til at håndtere krævende opgaver hver dag og på alle tidspunkter af dagen – fra travle morgener til listig natmad. Derfor er vores Artisan-brødrister til 4 skiver fremstillet af støbt metal, så den svigter dig ikke. Alt ved denne brødrister føles betryggende solidt. En femårig garanti giver dig ekstra sikkerhed for, at du er dækket ind, hvis noget går galt.


Og når nu en hårdtarbejdende brødrister sjældent bliver pakket væk, ser denne flotte, kurvede brødrister så godt ud, at du gerne vil lade den stå fremme. Krummebakken og ledningsoprul sikrer, at alt holdes pænt og ryddeligt.

MaverickEssex

Tina Turner Toaster – Simply the Best


Det er den bedste brødrister, jeg nogensinde har haft. Den ser fantastisk ud, når den bare står fremme, og der er noget dramatisk over det, når brødet sænkes ned i brødristeren og derefter stiger op igen som ristet brød. Varmefunktionen fungerer rigtig godt, og den producerer ensartet ristet brød. Som med andre KitchenAid-apparater hører du et lille bip, når dit ristede brød er klart. Jeg elsker også farven (Rød Metallic). Alt i alt ikke den billigste brødrister, men den er det værd.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Sammenlign vores brødristere

Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT4205ECA Rød metallic Perspective
BRØDRISTER 4 SKIVER – ARTISAN

Stor, automatisk brødrister til 4 skiver til ristede snacks, lige fra bagels til ristede brød.

kr. 3.399,15kr. 3.999,00
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti
Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT2204ECA Rød metallic Perspective
BRØDRISTER 2 SKIVER – ARTISAN

En dekorativ brødrister. Elegant, innovative funktioner og en fornøjelse at bruge.

kr. 2.634,15kr. 3.099,00
Køb nu
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti
Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT221EOB Sort Perspective
AUTOMATISK BRØDRISTER 2 SKIVER

Kompakt, automatisk brødrister med ekstra brede åbninger og masser af praktiske funktioner.

kr. 1.274,15kr. 1.499,00
Køb nu
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?