Skip the navigation
-15%

BRØDRISTER 2 SKIVER – ARTISAN - Rød

5KMT2204EER

5 års garanti

En dekorativ brødrister. Elegant, innovative funktioner og en fornøjelse at bruge.

1 medfølgende tilbehør
kr. 2.634,15kr. 3.099,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

KUN PÅ NETTET
pdp-promo-banner Breakfast-set-lifestyle-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Køb en elkedel sammen med brødristeren, og spar 20 %. KØB NU

Ikonisk KitchenAid-design til ultimativ ristning

Gør hver dag lækker, mens du nemt og præcist rister dit yndlingsbrød, bagels og meget mere med vores mest avancerede brødrister til 2 skiver. Denne elegante automatiske brødrister har ekstra brede brødholdere, har løft og sænk, der registrerer brød i åbningerne, LED-nedtælling og andre nyttige funktioner.

2 ekstra brede åbninger

Automatisk hæve- og sænkefunktion med hold varm-funktion

7 risteindstillinger med LED-nedtællingstimer

Sandwichstativ og -funktion

Frosset tilstand

Bagel-funktion

Formstøbt metalkonstruktion

5 års garanti

Hvad er der i kassen?

Din KitchenAid 5KMT2204 Artisan brødrister har 2 ekstra brede brødholdere, det seneste inden for automatisering og endda et sandwichstativ, så du kan lave perfekte toast sandwiches.

1 medfølgende tilbehør

Forkæl dig selv med vores avancerede brødrister til 2 skiver

Sikke en måde at byde morgenen velkommen på! KitchenAid Artisan-brødristeren fås i dine yndlingsfarver og giver dig den alsidighed og de nyeste automatiske funktioner, der passer til ethvert brød. Nyd den perfekte ristning af hjemmebagt brød, bagels og toast sandwiches.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-slots-close-up

Ekstra brede åbninger og selvcentrerende holdere

Du kommer ikke til at brænde kanterne med de rummelige brødholdere i denne innovative brødrister. De ekstra brede brødholdere er automatisk selvcentrerende, så du får en pæn og ensartet bruning. Uanset om du vil have tykke skiver eller panini, får du et ensartet resultat hele vejen rundt.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-almond-cream-and-sandwich

Håndfri, jævn løfte-/sænkeautomatisering

Hvad betyder en "automatisk brødrister"? Det betyder, at brødristeren registrerer, når brødet sættes i, og automatisk sænker og løfter brødet, når det er ristet i henhold til den ønskede indstilling. Det er superjævnt og tilfredsstillende. 


Desuden vil denne elegante brødrister til 2 skiver endda sænke brødet igen og holde det varmt i åbningen, hvis du ikke tager det ud inden for et bestemt tidsrum. En fantastisk hjælpende hånd til travle mennesker (dvs. os alle sammen)

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-options-close-up

Vælg den perfekte nuance af gyldenbrun

Vælg mellem 7 risteindstillinger for at få ristet brød, som du kan lide det, uanset om du kan lide det mørkt og sprødt eller luftigt og let opvarmet. LED-nedtællingen viser dig fremskridtet, så du ved, hvornår du skal række ud efter smør, ost, marmelade, jordnøddesmør eller hvad du ellers har tænkt dig at bruge!


Prøv alle muligheder, indtil du finder ud af, hvornår det er perfekt efter din smag. Måske kan du endda lide forskellige gyldne nuancer til forskellige slags brød? Denne brødrister kan det hele.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-candy-apple-with-sandwich-rack

Toast sandwich på café-maner, når det passer dig

Toast sandwich eller croque monsieur er uden tvivl noget af det bedste, man kan spise for hyggens skyld. Uanset om du starter din dag med en toast sandwich med ost og tomat eller forkæler dig selv med en med smørechokolade efter en tur i byen, er det altid en fornøjelse. Med denne brødrister behøver du aldrig at lave dem manuelt på grillen igen.


Et sandwichstativ i rustfrit stål medfølger for at gøre det nemt at opnå et godt resultat uden spild. Du skal blot sætte din sandwich i med tyndt skiveskåret fyld, lukke den sammen og sætte den i brødristerens åbning. Det isolerede håndtag gør det nemt at tage den smukt gyldne sandwich ud, når den er spiseklar. Der er minimalt spild, og stativet kan komme op i opvaskemaskinen.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-ink-blue-and-sandwich

En brødrister, der giver hvert eneste stykke brød en særlig behandling

Hvis du elsker bagels, ved du, at de kan være svære at riste. Det er godt, at denne brødrister har en særlig bagel-funktion, der på intelligent vis rister skæresiden, mens den forsigtigt varmer ydersiden. Du behøver ikke holde øje med din bagel, bare slap af og gør flødeosten eller marmeladen klar.


Har du glemt at tage mad ud af fryseren aftenen i forvejen? Vi har alle prøvet det. Denne smarte brødrister kan riste brød perfekt, når det er frosset. Den afrimer det forsigtigt og rister det, som du kan lide det. Den holder det endda varmt for dig, hvis du bliver afbrudt, når det er klar.


Ingen panik.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-pebbled-palm-5-year-guarantee

Upåklagelig ristning i mange år fremover

Dit køkken er hjemmets hjerte, og en fantastisk brødrister kan bringe folk sammen. Derfor er det betryggende at vide, at denne robuste model 5KMT2204 er fremstillet af holdbart trykstøbt metal, som nemt kan modstå daglig brug. Den har oven i købet 5 års garanti, så du kan have ro i sindet.


Alt på denne brødrister føles robust og gennemtænkt. Fra den udtagelige krummebakke, der gør den nem at rengøre, til det smarte ledningsoprul, der opbevarer ledningen under brødristeren, så den er nem at rengøre.

Breakfast-toaster-2-slice-artisan-imperial-gray-eggs-and-toasts

Fantastiske farver, der passer til din smag

Det er kun passende, at en brødrister, der kan ristet brødet, præcis som du vil have det, er tilgængelig i en lang række farver, der også passer til din smag. Vælg den, der passer til farverne og temaerne i dit hjem, eller match den med dine andre KitchenAid-apparater. 


Vælg en neutral farve, der underspiller sin vigtige rolle på køkkenbordet, eller vælg en sjov og lys farve, der frister dig til at lave endnu en ristet snack.

VicksterMarket Harborough

Du får aldrig brug for en anden brødrister.


Du har nok ikke regnet med at være begejstret over en brødrister, men det her er altså en undtagelse! den er fantastisk, ser flot ud og rister perfekt, og jeg ved godt, det er det, der er meningen, men mange af de brødristere, jeg har haft i årenes løb, har klaret første omgang fint, men hvis jeg så laver flere toasts bagefter, bliver de mere og mere brændt, fordi brødristeren bliver varm, men den her brødrister rister ensartet, uanset hvor mange gange jeg rister. "Hold varm"-funktionen er genial, da jeg tit bliver distraheret, når jeg rister brød og så kommer tilbage til kold toast. Det sker bare ikke med KitchenAid-brødristeren. Hvis du går, ved brødristeren det, og så holder den brødet varmt, indtil du kommer tilbage ...

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Sammenlign vores brødristere

Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT2204ECA Rød metallic Perspective
BRØDRISTER 2 SKIVER – ARTISAN

En dekorativ brødrister. Elegant, innovative funktioner og en fornøjelse at bruge.

kr. 2.634,15kr. 3.099,00
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti
Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT4205ECA Rød metallic Perspective
BRØDRISTER 4 SKIVER – ARTISAN

Stor, automatisk brødrister til 4 skiver til ristede snacks, lige fra bagels til ristede brød.

kr. 3.399,15kr. 3.999,00
Køb nu
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti
Kitchenaid Brødrister Fritstående 5KMT221EOB Sort Perspective
AUTOMATISK BRØDRISTER 2 SKIVER

Kompakt, automatisk brødrister med ekstra brede åbninger og masser af praktiske funktioner.

kr. 1.274,15kr. 1.499,00
Køb nu
 • Kapacitet for brødskiver
 • Antal og type af åbninger
 • Udvendigt materiale
 • Ristning
 • Ekstra funktioner
 • Tilbehørsdele
 • Garanti

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?