Skip the navigation
-15%
label-bestsellerBestseller

MINIHAKKER 1,19 L - Mat sort

5KFC0516EBM

2 års garanti

Minihakkeren på 1,19 l hakker, purerer og pisker ingredienser til en lang række opskrifter.

3 medfølgende tilbehør
kr. 1.020,00kr. 1.200,00

Ink. moms

 • Checked

  Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

 • Checked

  14 dages gratis returnering

 • Checked

  100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

Minihakkeren, der kan mere end at hakke

KitchenAid-minihakkeren på 1,19 l er kompakt og let og derfor helt perfekt til de daglige opgaver. Den leveres med en universalkniv i rustfrit stål og en pisketilbehørsdel, så du ikke blot kan hakke, purere og blande, men også piske. Med denne minihakker bliver tilberedning let som ingenting.

1,19 l arbejdsskål

2 hastigheder og pulsering

Multifunktionelt knivblad i rustfrit stål

Pisketilbehør medfølger

Dryppebeholder på låget, der kan bruges til at tilsætte væske under tilberedningen

Hvad er der i kassen?

Den alsidige minihakker 1,19 l 5KFC0516 tager sig hurtigt af de opgaver, der dukker op ved hvert måltid. Med en kniv eller et piskeris og to hastigheder bliver tilberedning af mad en sand fornøjelse.

3 medfølgende tilbehør
preparing-salsa-in-white-food-chopper

Lad minihakkeren gøre det hårde arbejde

Drop skærebrættet, og ræk ud efter dette praktiske lille værktøj. Se den stryge igennem alle de kedelige klargøringsopgaver, mens du lader kreativiteten blomstre.

Halvér din forberedelsestid

Uanset om du ønsker at spise sundere eller bare at spare tid, klarer denne minihakker paragrafferne. Den kan hakke frisk frugt og friske grøntsager, lave hjemmelavet smør eller flødeskum, hakke persille, purløg eller hvidløg på et splitsekund. Du kan endda purere kogte frugter eller grøntsager og lave det til lækker babymad. Drop spreads fra supermarkedet – med den indbyggede dryppebeholder bliver det til en leg at lave hjemmelavet mayonnaise, dressinger og saucer.

Food-chopper-1-19L-onyx-black-ready-to-blend-mediterranean-vegetables

Hak og purér med præcision

Når en opskrift giver dig en lang liste over ingredienser, du skal tilberede, ofte på forskellige måder, kan det virke temmelig overvældende, for slet ikke at tale om tidskrævende. Det er her, en minihakker bliver din allierede i køkkenet. 


Med KitchenAid-minihakker 1,19 l kan du vælge mellem 2 hastigheder (hak eller purér) eller bruge pulsering til at få præcist de resultater, du ønsker, fra grov til fin. Samtidig kan universalkniven i rustfrit stål klare alt lige fra at hakke rå frugter, grøntsager eller nødder, hakke kød, lave rasp eller purere kogte frugter og grøntsager. Pludselig virker disse vanskelige opskrifter fuldstændig overkommelige.

Food-chopper-1-19L-empire-red-whisking-cream-to-eat-with-fresh-red-fruits

Pisk, rør eller bland

Sæt pisketilbehørsdelen i for at tage dig af endnu mere. Pisk æg til luftige marengs eller frugtsorbet, eller pisk flødeskum på blot 30 sekunder ⁽¹⁾ til hurtige og lækre desserter og toppings.


Selv hjemmelavet smør er nemt at lave med denne minihakker. Det eneste, du behøver, er fløde af god kvalitet og piskeriset. Når du laver smør derhjemme, får du naturligvis ægte kærnemælk som ekstra bonus, og det er lækkert i alle former for opskrifter, f.eks. scones, majsbrød eller til ekstra cremede smoothies.

Food-chopper-1-19L-inside-bowl-storage

Nok plads i minihakkeren på 1,19 l

Den er intelligent designet til at være dejligt let og kompakt, men alligevel giver skålen dig masser af plads til mange opgaver. Så hvis der mangler plads i dit køkken, er den det perfekte redskab for dig. Eftersom den kan erstatte alle mulige former for køkkenredskaber, kan du skabe endnu mere plads i dine køkkenskuffer!


Alle tilbehørsdelene kan sagtens være i skålen (hvilket er meget tilfredsstillende!) og ledningen vikles nemt op nedenunder minihakkeren. Så du undgår rod på køkkenbordet, eller du kan nemt opbevare den i et skab.

Food-chopper-1-19L-onyx-black-making-pesto-with-drizzle-basin

En kundevenlig minihakker

Som alle vores produkter er KitchenAid-minihakkeren på 1,19 l designet til at være så behagelig og "brugervenlig" som muligt. Pulserings-/tændknappen sidder på låget, så du kan betjene den med kun én hånd ved at trykke på den med tommelfingeren.


Hvis du har brug for at hælde den færdige blanding, har skålen et håndtag og en hældetud. Kniven er låst sikkert på plads, så den ikke rokker sig, mens du hælder. Dryppebeholderen gør, at det ikke tager lang tid og ikke er kedsommeligt at lave emulgerede saucer og dressinger som f.eks. mayonnaise eller vinaigrette. Du kan dryppe den rette mængde olie eller andre væsker ned i maden under tilberedningen og få vidunderlige resultater uden stress.

Food-chopper-1-19L-woman-easily-cleaning-bowl

Rengøring bliver let som ingenting

Apparater, som du bruger meget derhjemme, skal være nemme at rengøre. Ellers bliver de ikke klare favoritter! Vi har sørget for, at denne KitchenAid-minihakker er problemfri. Skålen, låget og tilbehøret kan alt sammen sættes i øverste hylde i opvaskemaskinen. 


Takket være den kompakte størrelse og det kompakte design er de heller ikke svære at vaske i hånden i sæbevand. Tør derefter blot basen af med en fugtig klud, og så er du færdig.

AgsPortsmouth, Hampshire

Større og mere kraftfuld end forventet


Jeg er vild med minihakkeren. Den har den helt rigtige størrelse til vores husholdning. Jeg forventede, at den ville være mindre, men den har faktisk en perfekt størrelse, hvis du ikke skal bespise en stor familie/gruppe af mennesker.


Den er nok i stand til at lave de fleste ting. Jeg lavede hummus, tahin, forskellige saucer, hakkede krydderiblandinger, nødder, jordnøddesmør osv., og den gjorde et godt stykke arbejde hver gang. Den er meget let at skille ad og rengøre. Det kræver ikke meget plads at opbevare den.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Sammenlign vores minihakkere

Find den rette model til dig

Kitchenaid Chopper 5KFC0516EAC Creme Frontal
MINIHAKKER 1,19 L

Minihakkeren på 1,19 l hakker, purerer og pisker ingredienser til en lang række opskrifter.

kr. 1.020,00kr. 1.200,00
 • Ledningsfri?
 • Skålkapacitet
 • Skålmateriale
 • Multifunktionelt knivblad i rustfrit stål
 • Betjeningsknapper
 • Garanti
 • +3 år garanti oven i hatten, når du registrerer produktet
Kitchenaid Chopper 5KFCB519EBM Mat sort Frontal
Ledningsfri Minihakker 1,19L

Al den kraft, du forventer, uden ledning. Den ledningsfri Mini hakker fra den ledningsfri kollektion giver dig fuld frihed til nemt at blande, hakke, purere og piske – hvor som helst, hvad som helst og på alle måder.

kr. 1.181,50kr. 1.390,00
Køb nu
 • Ledningsfri?
 • Skålkapacitet
 • Skålmateriale
 • Multifunktionelt knivblad i rustfrit stål
 • Betjeningsknapper
 • Garanti
 • +3 år garanti oven i hatten, når du registrerer produktet
Kitchenaid Chopper 5KFC3516EOB Sort Frontal
MINIHAKKER 830 ml

Minihakker, der kan stå på køkkenbordet til hverdagens opgaver. Læs mere

kr. 943,50kr. 1.110,00
Køb nu
 • Ledningsfri?
 • Skålkapacitet
 • Skålmateriale
 • Multifunktionelt knivblad i rustfrit stål
 • Betjeningsknapper
 • Garanti
 • +3 år garanti oven i hatten, når du registrerer produktet

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?

Ansvarsfraskrivelse
 1. Baseret på 1 kop fløde.

 2. Baseret på 240 ml piskefløde (36 % fedtindhold).