Start>Husholdnings­apparater>Food­processorer> FOODPROCESSOR 3,1L 5KFP1319
Creme
kr 2.209,15 kr 2.599,00
-15%
FOODPROCESSOR 3,1L 5KFP1319
kr 2.209,15 kr 2.599,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KFP1319EAC - 859711635630
Creme

Foodprocessor til enhver anledning, stor eller lille. Det er nemmere end nogensinde før at løfte alle dine retter til et nyt niveau med et stort udvalg af tilbehør.

kr 2.209,15 kr 2.599,00
Inkl. moms
Få den før onsdag den 29. marts 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Foodprocessor: hvad er der i kassen?

Alle værktøjer og tilbehørsdele, du kan få brug for, passer perfekt i arbejdsskålen. Bliv klar til at mestre din næste opskrift.

3,1 l BPA-fri arbejdsskål med drivstift

Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Hængslet låg med ekstra bred 3 i 1-påfyldningstragt samt 3 i 1-nedskubber

Låget låses ved hjælp af en haspe. Forseglet låg, lækage-resistent arbejdsskål med forseglet håndtag og låsemekanisme, afrundede kanter og glat finish. For lettere rengøring. Brug den lille påfyldningstragt og nedskubber til at tilberede små eller tynde ingredienser som f.eks. enkelte gulerødder eller selleristilke. Brug den store påfyldningstragt til at bearbejde større fødevarer. Nedskubberen i 3 dele gør det muligt at bearbejde forskellige former og størrelser. Fyld den ønskede mængde olie i den lille nedskubber for langsomt at tilføre olie til dine ingredienser. Olien vil blive tilført fra et lille hul i bunden af ​​nedstopperen med jævn hastighed. Til emulgering af saucer og dressinger. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Opbevarings-/kølelåg

Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Drivadapter (øverste og nederste)

Til brug med alle knive og rive-/snittejern monteret på drivstiften i skålen. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Universalklinge

Til fin- samt grovhakning eller puréring af ost, chokolade, frugter, friske krydderurter, nødder, tofu og grøntsager. Til blanding af pastasauce, pesto, salsa, saucer, samt tynde og tykke deje. Fremstillet af rustfrit stål, tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Dejkrog

Til at ælte gærdej hurtigt og grundigt. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Ekstern justerbar snitteknap og snittejern

Til nem justering af snittykkelsen fra tynd til tyk, fra ydersiden, af bløde frugter, kartofler, tomater, bløde grøntsager, ost, chokolade, hårde frugter og hårde grøntsager. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Ternudskæringssæt og rensesæt til ternudskæringssæt

Omdan alle kartofler, frugter, grøntsager og ost til perfekte tern. Rensesættet til ternudskæring hjælper med at skubbe ekstra mad gennem gitteret. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Vendbart rivejern til fint og medium

Til at rive kartofler, bløde grøntsager, kål, ost, chokolade, hårde frugter samt hårde grøntsager. Tåler opvaskemaskine (kun øverste kurv).

Forrige
Næste

Derfor vil du elske foodprocessoren:

 • Stor kapacitet på 3,1 l til måltider af alle størrelser
 • Hak, riv, skær med præcision, skær i tern, ælt, bland og purér 
 • Kraftfuld ydeevne
 • Praktisk alt i en-opbevaring
 • Justerbart ExactSlice-snittejern
 • Skål, låg, knivblade, skiver og tilbehør, der tåler opvaskemaskine
 • 2 års garanti

Nem til måltider, store som små

Med alle de funktioner den tilbyder, kan du nemt få friske grøntsager, nødder, oste, deje, saucer, salsa og meget mere.

Den rette kapacitet til enhver lejlighed

Du er klar til at fremtrylle enhver ret – hvad enten det er en frisk salat, kartofler i tern til en steg eller aubergine i skiver, der skal bages.

Fra snitning til hakning

Opnå næsten enhver konsistens til dine kreationer. Hak, riv, skær i tern, ælt, bland, purér og skær med præcision.

Alt i en-opbevaringsløsning

Spar plads med den praktiske opbevaringsbeholder. Alle knivblade og skiver passer perfekt i arbejdsskålen klar til næste gang.

Juster nemt snittetykkelsen

Med det eksterne justeringshåndtag kan du nemt gå fra tynd til tyk, når du forbereder forskellige ingredienser. Tynde agurker eller grovhakkede kartofler, det er op til dig.

Klik og kør-system

Opsætningen er enkel med klik og kør-skålen og hængslet låg. Tilsæt varmt vand og 1-2 dråber opvaskemiddel efter brug for hurtigt at rengøre skålen og knivbladene.

Vær kreativ med ternudskæringen

At skære tern ud i hånden er besværligt og tidskrævende! Lav hurtigt imponerende ensartede tern, hver gang, med det medfølgende ternudskæringssæt.

Nem at bruge, nem at rengøre

Opbevaring er simpel, for alting kan være indeni, og det integrerede ledningsoprul giver et ryddet køkkenbord.
 
For nemhedens skyld tåler låget, skålen, knivbladene, skiverne og tilbehørsdelene opvaskemaskine i den øverste kurv. Det betyder, at både tilberedning og rengøring er klaret på ingen tid.
 
Hvis du har ingredienser i overskud, giver det praktiske køleskabslåg dig mulighed for at stille arbejdsskålen i køleskabet.

Skær som en professionel

Lav hurtigt ensartede tern som en kok med ternudskæringssættet. Denne geniale processor er din genvej til tern til salater, supper, stege, karryretter eller tærter. Når du først har prøvet den, vil du putte en bunke af perfekt matchende tern i alle dine opskrifter.

En fornøjelse at bruge

Den brugervenlige foodprocessor har tre hastighedsindstillinger: Høj, lav, og pulsering. Så snart du åbner kassen og samler delene, kan du gå i gang med den intuitive håndtering.
 
Tilbered mange forskellige ingredienser med præcision, hvad enten du snitter eller skærer. Knapperne med de letindstillelige hastigheder og LED-oplyst betjening gør håndteringen enkel.

FOODPROCESSOR 3,1L 5KFP1319

Denne foodprocessor har den rette kapacitet til enhver anledning, stor eller lille. Det er nemmere end nogensinde før at løfte alle dine hverdagsretter til et nyt niveau med alle dens funktioner. Hak, riv, skær med præcision, skær i tern, ælt, bland og purér alt fra friske grøntsager og urter til ost, dej, saucer, salsa og meget mere. 3 i 1-påfyldningstragten reducerer forberedelsestiden, så du kan tilberede en masse ingredienser med forskellige former og størrelser – tomater, agurker, kartofler, chokolade og meget mere. Ud over at være nem at bruge passer alt tilbehøret perfekt i den medfølgende opbevaringsbeholder, som kan ligge direkte i arbejdsskålen. Eller opbevar de forberedte ingredienser klar til senere brug ved at sætte køleskabslåget på.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KFP1319
Tekniske specifikationer
 • Wattforbrug (W)
  400
 • Motortype
  DC (Direct Current)
 • Spænding (V)
  220-400
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Watt (W)
  300
 • Max rotationshastighed
  2000
 • Min rotationshastighed
  750
 • Maks. Kapacitet, tørre madvarer
  375
 • Materiale
  Plastik
 • Ledningslængde
  90
 • Kapacitet for skål
  3.1
 • Produktets højde
  464
 • Produktets bredde
  222
 • Produktets dybde
  222
 • Det pakkede produkts højde
  285
 • Det pakkede produkts bredde
  496
 • Det pakkede produkts dybde
  281
 • Nettovægt (kg)
  4.54
 • Materiale, skål
  Plastik
 • Bruttovægt (kg)
  6.03
 • Stiktype
  Euro
Tilbehør
 • STANDARDTILBEHØR
  1 BPA-free plastic bow, 3-piece ultrawide food pusher/feed tube,Multipurpose blade,slice disc, shred disc

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Store måltider fra bunden

Det har aldrig været nemmere at skabe friske måltider fyldt med godhed derhjemme. Riv gulerødder, skær butternut squash ud i tern – det tager ingen tid.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.