Start>Husholdnings­apparater>Food­processorer> Foodprocessor 2,1L 5KFP0921
Pistacie
kr 1.768,00 kr 2.080,00
-15%
Foodprocessor 2,1L 5KFP0921
kr 1.768,00 kr 2.080,00
Inkl. moms
5KFP0921EPT - 859711636460
Pistacie

Kompakt og alsidig foodprocessor på 2,1 L, der hjælper travle kokke med at nå mere.

kr 1.768,00 kr 2.080,00
Inkl. moms
Få den før fredag den 31. marts 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Foodprocessor: hvad er der i kassen?

Denne foodprocessor leveres med alle de tilbehørsdele, du skal bruge til at hakke, snitte, rive, purere, blande, ælte eller skære i julienne. Gør dig klar til at sætte fart på madlavningen.

2,1 l BPA-fri arbejdsskål med hængslet låg

Dejkrog

Universalt S-knivblad

Vendbart rive-/snittejern i mellemstørrelse (4 mm)

Juliennejern

Kølelåg

Pisketilbehørsdel

Hængslet låg med 2-i-1-påfyldningstragt samt nedskubber

Driv-adapter

Forrige
Næste

Derfor vil du elske vores foodprocessor 2,1 l

 • Hak, riv, snit, skær i julienne, ælt, bland og purér
 • Praktisk alt i en-opbevaring
 • Brugervenligt, drejefrit låg og bund
 • Glat finish og afrundede kanter betyder nem rengøring
 • Skål, låg, knivblade, skiver og tilbehør, der tåler opvaskemaskine
 • 2 års garanti

Med foodprocessoren er det muligt at gøre mere ud af måltiderne

Den er multifunktionel, enkel at bruge og kompakt i designet. Denne foodprocessor hjælper hverdagens kokke, bagere og skabere med at være kreative. Og fordi den er fra KitchenAid, kan du vælge imellem mange smukke farver.

Løft opskrifterne til et højere niveau

Fjerner det hårde arbejde ved madlavningen, så du kan skabe og eksperimentere med masser af selvsikkerhed. Mulighederne er uendelige.

Tilbered som en professionel

Med en præcis foodprocessor undgår du at skulle blande, snitte, røre, skære, rive, purere og piske i timevis. Selv æltning kan foregå i ro og mag.

Kunsten at skære i julienne

Med juliennejernet kan du nemt lave perfekte, ensartede og tændstikstynde udskæringer til coleslaw og wokretter. Ideel til salater og gratinfade, og du kan endda skære æbler i julienneskiver.

Hjemmelavet mad fra bunden

Lav fløde om til hjemmelavet smør på få minutter med pisketilbehøret, eller brug dejkrogen til at lave dit helt eget hjemmebagte brød.

Smart alt i en-opbevaring

Alle tilbehørsdelene passer perfekt i skålen til denne kompakte foodprocessor, og ledningen kan vikles sammen under bunden. Så den fylder mindre på køkkenbordet eller i skabet.

Nem rengøring

Hurtig og nem rengøring med den lækagesikre arbejdsskål. Tilsæt varmt vand og 1-2 dråber opvaskemiddel for hurtigt at rengøre skålen og knivbladene. Tåler opvaskemaskine.

Skab måltider på et højere niveau

Gør dig klar til at forvandle ingredienser til spændende kreationer.

Nem at rengøre, nem at opbevare

Har du pladsproblemer i køkkenet? Denne kompakte foodprocessor fra KitchenAid arbejder lige så hårdt, men fylder mindre end de større foodprocessorer i vores sortiment. Derudover er der plads til alle tilbehørsdele og knive i skålen, og ledningen kan nemt vikles sammen under bunden, så du undgår rod i køkkenet.
 
Rengøringen klares også hurtigt og nemt. Låg, skål, knive, skiver og tilbehørsdele tåler opvaskemaskine, mens foodprocessorens afrundede kanter gør det nemt at tørre den af. Så nemt er det.

Designet med dig i tankerne

Den brugervenlige klik og kør-skål og det låsbare låg betyder, at foodprocessoren er klar til brug. Du skal blot vælge hastighed – lav, høj eller Pulse – for at komme i gang. De brugervenlige knapper og den LED-oplyste betjening gør det til en leg at bruge apparatet.
 
Tilbered alle slags ingredienser med præcision, uanset om du skærer, skærer i julienne, pisker eller ælter. Vi har endda inkluderet et praktisk låg til sikker opbevaring af dine kreationer i køleskabet, indtil du har brug for dem.

Foodprocessoren, der gør mere

Selvom denne foodprocessor er mindre end nogle af de andre modeller fra KitchenAid, kommer den stadig med masser af tilbehørsdele, så du kan nå meget mere end blot at hakke og snitte. Du kan snitte krydderurter, skære tomater i skiver, blande pastasauce, rive chokolade eller endda lave blød, nærende babymad. Fra lækker guacamole til perfekt kagedej – denne foodprocessor kan bearbejde ingredienser, så det bliver en fornøjelse af eksperimentere.

Friske og sunde salater og dip

Råkost er nemmere at få ind i din hverdag, end du lige tror. Hvis du bruger en foodprocessor, kan du hurtigt skabe alle mulige velsmagende og sunde lækkerier derhjemme – ikke kun salater!
 
Friske grøntsagssaucer, dip, salsa og endda frisk grøntsagschili er nemt og hurtigt at lave. Bare smid grøntsagerne i, og lad din foodprocessor gøre arbejdet. Brug dryppefunktionen til at lave skarpe dressinger for at give endnu mere smag, og få hverdagens måltider til at stråle.

Foodprocessor 2,1L 5KFP0921

Foodprocessoren på 2,1 L er kompakt og alligevel alsidig. Den er et fantastisk værktøj til hverdagsbrug for dem, der gerne vil udforske og eksperimentere med nye opskrifter og verdenskøkkener derhjemme uden at bruge flere timer ved et skærebræt. Den skærer, river, hakker, snitter, ælter, pisker, blander og purerer alt fra friske grøntsager til oste, deje, saucer, salsa og meget mere. Tilsæt flydende ingredienser, f.eks. olie, i dryppebeholderen, så bliver det dryppet i under tilberedningen. Kan du lide at lave ting fra bunden? Dette praktiske værktøj kan piske smør af fløde eller blande og ælte dej til hjemmebagt brød. Kontrollér resultaterne med valg mellem funktionerne Lav, Høj eller Pulse, med brugervenlige knapper og LED-oplyst betjening. Den er nem at bruge og sætte op med et drejefrit design, så du bare klikker skålen på plads og åbner den med det hængslede låg. Når du er færdig, kan skålen og alle tilbehørsdele gå i opvaskemaskinen. Delene passer perfekt i skålen, så du sparer plads i køkkenet. Du kan endda opbevare dine ingredienser til senere brug direkte i arbejdsskålen med det medfølgende køleskabslåg.

Specifikationer

Generelle specifikationer
 • Model Name
  5KFP0921
Tekniske specifikationer
 • Wattforbrug (W)
  250
 • Motortype
  DC (Direct Current)
 • Spænding (V)
  220-400
 • Watt (W)
  250
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Max rotationshastighed
  1500
 • Min rotationshastighed
  750
 • Maks. Kapacitet, tørre madvarer
  0.3
 • Materiale
  Plastik
 • Ledningslængde
  90
 • Kapacitet for skål
  2.1
 • Produktets højde
  153
 • Produktets bredde
  195
 • Produktets dybde
  195
 • Det pakkede produkts højde
  434
 • Det pakkede produkts bredde
  315
 • Det pakkede produkts dybde
  246
 • Materiale, skål
  Plastik
 • Nettovægt (kg)
  2.96
 • Bruttovægt (kg)
  4.4
 • Stiktype
  Euro
Tilbehør
 • STANDARDTILBEHØR
  multipurpose blade, dough blade, fine&medium shred/slice disk, thick slice disk

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle KitchenAids husholdningsapparater har en garanti, som beskytter forbrugere mod enhver produktionsfejl. KitchenAid kan have særlige betingelser for nogle produkter.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.