Skip the navigation

Køkkenmaskiner, der inspirerer din kreativitet

making-spring-rolls-using-stand-mixer-with-spiralizer

Small Mixers

-30%
Kitchenaid Food processor 5KSM3311XECA Rød metallic Profile
Kitchenaid Food processor 5KSM3311XECA Rød metallic Box
5KSM3311XECA
Rød metallic
Mat grå
Creme
Mat sort
Cast iron black

KØKKENMASKINE MED VIPPEHOVED 3,3L - MINI

Denne minikøkkenmaskine har samme ikoniske design, men er mindre og er perfekt til trange pladsforhold.

kr. 3.171,00kr. 4.530,00
Go to detail page
Kitchenaid Food processor 5KSM3310XEWH Hvid Profile
Kitchenaid Food processor 5KSM3310XEWH Hvid Kit
5KSM3310XEWH

KØKKENMASKINE MED VIPPEHOVED 3,3L - MINI CLASSIC

Lille 3.3L mixer til trange pladsforhold. 25 % lettere og 20 % mindre. Lige så kraftfuld og robust.

kr. 4.299,00
Go to detail page
Yellow-stand-mixer-and-guacamole-and-radish-toasts

Hvad kan du lave med en køkkenmaskine?

Det handler ikke kun om bagning. Du kan bruge din KitchenAid køkkenmaskine til mange andre opgaver, uden at købe ekstra tilbehør. Gør det nemmere at lave kartoffelmos, at piske fløde til smør eller at blande farsbrød. En kraftfuld elektrisk køkkenmaskine skåner armene og sparer tid.

En køkkenmaskine med vippehoved eller en køkkenmaskine med løftearm

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Alle madelskere har deres egne præferencer. Det hele afhænger af din stil.


Red-mixer-tilt-head

Køkkenmaskiner med vippehoved

Denne ikoniske model giver dig nem adgang til blandeskålen,med en praktisk vippebevægelse.

White-mixer-bowl-lift

Køkkenmaskiner med løftearm

Disse køkkenmaskiner er endnu mere robuste og giver dig mulighed for at skubbe skålen ind og ud for kraftfuld eller professionel brug.

Red-mixer-with-whisk-dough-hook-and-paddle-attachment

Hvad er der i kassen?

Det er spændende at tage din nye køkkenmaskine med hjem. Din KitchenAid køkkenmaskine leveres med tilbehør, så den kan bruges til alle mulige slags opgaver.


Der medfølger blandeskål, piskeris, dejkrog og pisker (fladpiskertilbehøret). De skiftes nemt med drejelåsen, så du kan lave alt fra at blande kagedej til at piske æg eller lave kartoffelmos eller brøddej.

red-stand-mixer

En køkkenmaskine giver dig kræfter i køkkenet

KitchenAid køkkenmaskiner har en unik planetarisk funktion, der sikrer, at ingredienserne bliver blandet jævnt. Med 59 berøringspunkter rundt om skålen blander din køkkenmaskine alt langt mere grundigt og med større hastighed, end du kunne opnå manuelt.


Hovedet er udstyret med en elektrisk motor med direkte drev, der er støjsvag, pålidelig og designet til at minimere strømtab. Vælg en hastighed og se, hvordan den arbejder sig igennem tørre og våde ingredienser – lige fra æltning af brøddej til piskning af flødeskum, der er så let som luft.

Pink-mixer-with-whisk

En køkkenmaskine: Din ven for livet

Uanset om du er passioneret fritidsbager, der nyder en lørdag morgen-seance, eller fuldtidsprofessionel med en køkkenmaskine i nærheden det meste af tiden, kan du stole på, at en KitchenAid køkkenmaskine holder i årevis.


De er bygget af robuste materialer med en førsteklasses formstøbt metalsokkel og kan klare enhver opskrift, du smider efter dem. Hold dig ikke tilbage!

Mixers-different-colours

Køkkenmaskiner i alle regnbuens farver

En af de bedste ting ved at købe en køkkenmaskine er at vælge din foretrukne farve. Hos KitchenAid ligger farve i vores DNA, og hvert år glæder vi os til at lave nye farver. At vælge den helt rigtige farve med så mange muligheder kan være lige så svært som at vælge mellem et stykke sandkage med pistacie eller en rød fløjlskage.


Der er mange fristende muligheder som f.eks. Dried Rose, Gul, Pistachio, Green Apple eller Velvet Blue. Pebbled Palm er en ny fyldig farve med en beroligende mosagtig farvetone og tekstureret finish, der passer perfekt til den mørke indretningstendens.

Tilbehør til køkkenmaskine: Fra dej til pølser

Du tænker måske ikke på en køkkenmaskine i forbindelse med fremstilling af is, marmelade, appelsinjuice, ravioli, æbletærte eller vegetarnudler. Men med KitchenAids køkkenmaskinetilbehør kan du bruge din køkkenmaskine, som en solid base for masser af praktiske køkkenredskaber. Den er betryggende tung og det perfekte fundament for en hel samling af robuste og pålidelige tilbehørsdele. Sæt dem direkte i tilbehørsmuffen, og du er klar.

Red-stand-mixer-with-pasta-attachment-and-basil-tomatoes-pasta

Vælg en skål, der passer til din køkkenmaskine

Selvom din køkkenmaskine leveres med en blandeskål, er der også mange andre skønne designs.


Cream-mixer-with-stainless-steel-mixing-bowl

Glat rustfrit stål

Skåle af rustfrit stål er altid en sikker vinder. De kan modstå pletter, ridser, skår og lugte. De holder år efter år og er så gode som nye – de er altid til regne med. Udover at passe på din køkkenmaskine er de tidløse og minimalistiske – attraktive nok til servering på spisebordet.

Black-mixer-with-black-stripes-mixing-bowl

Udtryk din egen stil

Hvis du har lyst til at vælge noget lidt andet, kan du se vores udvalg. Måske en klassisk keramikskål i Black Stripes, Whispering Floral eller Rød. Fra sarte pastelfarver til mørke nuancer – du finder den perfekte køkkenmaskine, der passer til dit hjem.

Mixer-with-glass-mixing-bowl-whisking-egg-whites

Klar og praktisk

Hvad med en glasskål med mængdeangivelser, der er lette at aflæse, så du kan holde øje med dine fremskridt? Nogle skåle har ergonomiske håndtag og praktiske hældetude, og da de tåler opvaskemaskine, er det hurtigt og nemt at gøre rent bagefter.