i

Åben døren til genial teknologi

Amerikanerkøleskabet giver nok plads til alle dine yndlingsingredienser. Dets energieffektivitet matches kun af dets effektive rumopdeling.

Nettokapacitet: 615 L Køleskabskapacitet: 363 L Fryserkapacitet: 252 L

Særlige funktioner

Dynamic 0°

Dynamic 0°-funktion garanterer at alle friske produkter, kød, fisk og mejeriprodukter opbevares under de optimale betingelser i denne særlige zone.

Sensor Fresh-teknologi

Sensor Fresh-teknologien overvåger konstant temperaturen og luftfugtigheden inde i dit køleskab. Når døren er åben, eller efter du lagt alle dine ugentlige indkøb i køleskabet, registrerer det ændringer i temperatur og fugtighed og cirkulerer hurtigt kølet luft for at genoprette den korrekte temperatur samt optimale luftfugtighed.

Chokfryser

KitchenAids chokfryser holder vores løfte når det kommer til professionel ydeevne. Den køler eller fryser, bevarer aroma, smag og madens ernæringsmæssige værdi med sine to professionelle funktioner: Hurtig nedkøling og chokindfrysning.

Professionelle funktioner

 

No Frost-teknologi

Dette system styrer cirkulationen af ​​afkølet luft inde i dit køleskab, og sikrer dermed den ideelle luftfugtighed samtidig med at der undgås kondens eller isdannelse på mad og overflader inden i køleskabet.

Antibakteriel filter-hygiejne

Pro Air-systemet gør det muligt at styre temperaturen og luftfugtigheden, hvilket medfører en fremragende madkonservering, som således kan opbevares op til fire gange længere.

Storhed indeni og udenpå

Design, praktiske funktioner og alsidighed

Premium interiør

Hærdet eg, højkvalitetsglas og kromstål er de udvalgte materialer for to fantastiske nye stykker tilbehør til dit køleskab: en hylde og osteboks, der repræsenterer KitchenAids kærlighed til design, praktiske funktioner og alsidighed.

LED-teknologi

LED-teknologi leverer en langvarig løsning med lav vedligeholdelse og fremragende belysning. Flere lys er målrettet placeret i hele køleskabet, hvilket gør det nemt at finde tingene på et øjeblik.

Oplev vores kølesortiment med stor kapacitet

Vælg det produkt der bedst passer til dine behov.

Vertigo: integrerede og særprægede apparater

Kombinér fuldkommenheden i en flugtende installation med holdbare døre i ​​rustfrit stål. Et køkken værdigt til en sand kok!

DOKUMENTER OG REGISTRERING

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

MANUALER OG BROCHURER

Energy Label

Hent

Product sheet

Hent

Instructions for use

Hent

2 ÅR GARANTI

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI
Register your product

REGISTRÉR DIT PRODUKT

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt
top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.