Start > Køkkenmaskine > Køkkenmaskine og tilbehør

KØKKENMASKINE OG TILBEHØR

Forestil dig mulighederne med en køkkenmaskine og tilbehør

Slip din kreativitet løs med en køkkenmaskine ved din side. Ud over at give spændende nye søde og krydrede idéer kan den også understøtte din daglige rutine. Du kan også tilslutte ekstra tilbehør for at lave alt fra vegetarnudler til is. Mulighederne er uendelige.

Udtryk din stil og smag

Køkkenmaskiner er alle forskellige. Derfor sørger vi for, at en KitchenAid-køkkenmaskine kan afspejle, hvem du er. Du kan vælge et udseende, du kan lide, og skåle, der passer til din personlighed. Du kan bruge den til at lave dine yndlingsretter og presse dig selv endnu længere. Udforsk nye idéer – det er en skabers kendetegn.

En blandet verden

Din KitchenAid-køkkenmaskine leveres med tilbehør. Fladpiskeren er til blanding af dej og tunge ingredienser. Du kan nyde at bage brød, pizza- og pastadeje med dejkrogen og piske luftig marengs med piskeriset.

BEGYND AT UDFORSKE

Sæt dit præg med en køkkenmaskine

En køkkenmaskine, der passer til din personlighed? Absolut! Det er sjovt at lege med farver og teksturer og matche stemningen i dit interiør. Der er neutrale og lyse farver, begrænsede udgaver og årets seneste farve.

BEGYND AT UDFORSKE

Mere end bagning

Krydret eller sødt? Forberedelse eller madlavning? Med køkkenmaskinen får du hjælp med alle typer opgaver.

Hak kylling

Elsker du hakket kød? Smid den kogte kylling i køkkenmaskinen med fladpiskeren, og få hurtige resultater.

Kartoffelmos

Lav en dejlig, ensartet mos med fladpiskeren eller piskeriset, afhængigt af konsistensen.

Most avocado

Denne nærende mad er så alsidig. Sæt den i køkkenmaskinen for at lave guacamole og mexicanske retter.

Lav det på din egen måde

Hvis din køkkenmaskine er perfekt til dig eller en anden, kan du gøre den personlig. Vælg en foretrukken farve, og få indgraveret et navn eller en besked på dekorationsbåndet. Vælg en ekstra skål: fra blomster til striber eller hamret metal.

Vælg din
skål

Se et stort udvalg af smukke skåle. Uanset om du ikke kan modstå rustfrit stål, keramik eller glas, vil du finde en, der føles rigtig. Der er modeller med håndtag og hældetud … og nogle, der kan puttes i opvaskemaskinen og ovnen. Tilpas det til den måde, du laver mad på.

SE SKÅLE

Tag på eventyr med tilbehør

Din køkkenmaskine kan være et samlingspunkt for en lang række innovative og kreative tilbehørsdele. Du skal blot fjerne dækslet til tilbehørsmuffen og tilføje det, du ønsker. Har du allerede en køkkenmaskine? Fantastisk! Tilbehørsdelene passer til alle vores køkkenmaskiner.

Eksperimentér med hakning og fyldning

Bevar kontrollen over kvaliteten af din mad ved at hakke dit eget kød, fisk, hårde grøntsager og ost med kødhakkeren og pølsehornet. Derefter kan du lave krydrede hakkebøffer, vegetariske pølser eller nærende kødboller.

UDFORSK IDEER TIL AT HAKKE OG FYLDE

Friskplukket fra haven

Glæd dine sanser med den friske duft og konsistens af årstidens frugter og grøntsager. Det vil blive nemmere for dig at få det gode med i din daglige kost med usædvanlige og forfriskende ideer. Prøv at lave frugt i tern, grøntsager i spiraler som en farverig bunke nudler eller saftigt syltetøj og silkeblød babymad.

UDFORSK IDEER TIL FRUGT OG GRØNTSAGER

Livet smager bedre hjemmelavet

Hvis du elsker at lave godbidder fra bunden, kan du udforske vores ekstra tilbehør. Kværn dit eget korn til kreationer, der er fulde af smag. Vej og sigt automatisk tørre ingredienser ned i skålen. Lav naturlige frosne desserter. Alt er omhyggeligt hjemmelavet af råvarer.

UDFORSK IDEER TIL EKSTRA GODBIDDER

Klar til at lege med pasta

Hvorfor ikke male dit eget frisklavede mel? Derefter kan du automatisk veje og sigte det for at gøre det nemt og præcist. Eller gå skridtet længere og rul, skær og form dejen for måske at lave din foretrukne spaghetti? Eller kakaofettucine?

UDFORSK IDEER TIL FRISK PASTA

Slip køkkenmaskinens kræfter løs

Se, hvad du kan lave, og find opskrifter

Gennemse køkkenmaskiner og tilbehør

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.