Skip the navigation

Crumble bars med bærfyld

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
3berrycrumble_wallpaper.jpg

En sød og frugtagtig snack, som dessert eller bare, når du har lyst.

Duration
I alt45min
Prep20min
Madlavning25min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

300 g

hvedemel

130 g

farin

1/2 tsk.

havsalt

225 + 15 g

koldt smør

45 g

valsede havregryn

55 g

mandelsplitter

45 g

brun farin

65 g

friske/frosne hindbær

55 g

friske/frosne blåbær

50 g

friske/frosne jordbær

120 ml

hindbærsyltetøj

15 ml

citronsaft

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 190°C. Læg bagepapir i en bageform på 23 x 33 cm.

  2. Sæt universalklingen på foodprocessoren, og mål mel, sukker og salt i arbejdsskålen. Tryk 2-3 gange for at blande ingredienserne. Tilsæt 225 g smør til melblandingen, og tryk 5-6 gange, indtil blandingen ligner groft sand. Fjern 55 g af blandingen, og sæt til side.

  3. Mens bunden bages, lægges 15 g smør-/melblandingen tilbage i arbejdsskålen. Tilsæt havregryn, mandler, brun farin, og tryk 2-3 gange. Tilsæt de resterende 2 spsk. koldt smør, og tryk 2-3 gange, indtil du får en mængde på størrelse med en ært. Hæld blandingen i skålen, og opbevar den i køleskab, indtil den er klar til brug.

  4. Hæld bær med hindbærmarmelade og citronsaft i arbejdsskålen. Tryk 3-4 gange for let at mase blandingen Fordel bærblandingen jævnt over den varme bund. Klem noget af topping sammen for at lave større stykker, og drys dem over bærlaget. Sæt i ovnen igen, og bag i 20-25 minutter, indtil den bobler og bliver gylden.

  5. Afkøl helt, før du skærer dem i firkanter.