Skip the navigation

Grundopskrift creme chantilly

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
chantillycream_thumbnail.jpg

Denne crème chantilly er en klassiker i det franske køkken. Den er let, luftig og lækkert sød og kan bruges som topping til mange desserter og drikkevarer.

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

HandMixerHandMixer

Ingredienser

Servering

450 g

fløde

2,5 spsk

strøsukker

1 spsk

vaniljepasta

Trin for trin

  1. Sæt turbopiskerisene fra håndmixeren med 9 hastigheder og en skål i fryseren i 15 minutter, før du laver din crème chantilly.

  2. Hæld piskefløden i den afkølede skål. Begynd at piske, og tilsæt strøsukker. Pisk, indtil der dannes bløde toppe.

  3. Tilsæt vaniljepasta, og bland det sammen. Opbevar i køleskabet. Brug som topping på kager, tærter, is eller drikkevarer.