Timiankage med olivenolie
Denne kage blander søde og krydrede smagsoplevelser, hvilket gør den til den perfekt og alsidige snack.
Timiankage med olivenolie
Denne kage blander søde og krydrede smagsoplevelser, hvilket gør den til den perfekt og alsidige snack.
Redskaber
Ingredienser
200 g strøsukker
10 kviste frisk timian
1 citron
4 æg
200 ml olivenolie
50 ml mælk
270 g hvidt mel
1 tsk salt
3/4 tsk natron
1,5 tsk bagepulver
Trin for trin
Tilsæt strøsukker og timianbladene og citronskal i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren påsat. Bland ved hastighed 2, indtil sukkeret har en konsistens som vådt sand. Tilsæt æggene, og bland det, indtil det er indarbejdet.
Tilsæt olivenolie og mælk, og bland, indtil blandingen er helt indarbejdet.
Sænk hastigheden til 1, og tilsæt mel, salt, natron og bagepulver. Bland, indtil de tørre ingredienser lige er blevet blandet med de våde ingredienser. Hæld dejen i en kageform foret med bagepapir, og bag den i 40 minutter i en forvarmet ovn på 175 grader, indtil en strikkepind er tør, når den stikkes i kagen.