emeagif
Skip the navigation

Timiankage med olivenolie

KitchenAid-kok

Denne kage blander søde og krydrede smagsoplevelser, hvilket gør den til den perfekt og alsidige snack.

oliveoilthymecake_thumbnail.jpg

Timiankage med olivenolie

KitchenAid-kok

Denne kage blander søde og krydrede smagsoplevelser, hvilket gør den til den perfekt og alsidige snack.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
40min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

200 g strøsukker

10 kviste frisk timian

1 citron

4 æg

200 ml olivenolie

50 ml mælk

270 g hvidt mel

1 tsk salt

3/4 tsk natron

1,5 tsk bagepulver

Trin for trin

  1. Tilsæt strøsukker og timianbladene og citronskal i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren påsat. Bland ved hastighed 2, indtil sukkeret har en konsistens som vådt sand. Tilsæt æggene, og bland det, indtil det er indarbejdet.

  2. Tilsæt olivenolie og mælk, og bland, indtil blandingen er helt indarbejdet.

  3. Sænk hastigheden til 1, og tilsæt mel, salt, natron og bagepulver. Bland, indtil de tørre ingredienser lige er blevet blandet med de våde ingredienser. Hæld dejen i en kageform foret med bagepapir, og bag den i 40 minutter i en forvarmet ovn på 175 grader, indtil en strikkepind er tør, når den stikkes i kagen.