Skip the navigation

Toast med kylling og rød peber

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
chickenandredpeppertoastie_thumbnail.jpg

Denne toast med kylling og røde peber er propfyldt med smag og den ultimative hyggemad!

Duration
I alt15min
Prep10min
Madlavning5min

Redskaber

ToasterToaster

Ingredienser

Servering

300 g

kylling

1 tsk

peber

1 tsk

salt

1,5 tsk

paprika

1,5 tsk

hvidløgspulver

3 spsk

olivenolie

1 spsk

smeltet smør

6

focaccia

6 skiver

ristet rød peberfrugt

60 g

parmesan

Trin for trin

  1. Start med at krydre kyllingen med salt, peber, paprika og hvidløgspulver. Opvarm olivenolien i en pande, og tilbered den på begge sider, indtil den er gyldenbrun. Hvis kyllingefileten endnu ikke er skåret i skiver, skal du skære den i tynde skiver nu.

  2. Skær dine focaccia i halve på langs. Pensl dem med smeltet smør, så de brunes langsommere, og fyldet lunes. Smør pesto på underdelen af din focaccia. Tilsæt kyllingeskiverne, ristet rød peber, og riv lidt parmesan ovenpå. Lad være med at fylde den for meget. Placer den i sandwichholderen.

  3. Indstil ristegradsstyringen til ønskede niveau, og tryk på SANDWICH-knappen, så dine toast ristes.