Æble-blondies
Lækre blondies fyldt med æblestykker.
Redskaber
Ingredienser
Servering
150 g
smør, stuetemperatur
200 g
brun farin
en knivspids
salt
2
æg
230 g
hvidt mel
3/4 spsk
natron
3/4 spsk
bagepulver
2
æbler (Granny smith)
Trin for trin
Kom smør og sukker i køkkenmaskineskålen. Montér fladpiskeren med fleksibel kant, og bland ved hastighed 4 i 3 minutter.
Tilsæt mel, natron, bagepulver og salt. Sæt hastigheden til 2, og bland det i 2-3 minutter mere, indtil dejen er helt glat.
Skræl æblerne, skær dem i kvarte, og fjern kernehuset. Skær æblerne i små tern.
Tilsæt æblerne til dejen, og bland ved hastighed 1 i 30 sekunder.
Hæld dejen i en bageform på 20 x 20 cm (smurt eller med bagepapir).
Bages ved 160 °C i ca. 35-40 minutter. Lad den køle af, før du serverer.