Bagel med blåbærsmøreost
Hvis du vil pifte en klassisk bagel med flødeost lidt op, vil denne version med bagte blåbær ikke skuffe dig.
Redskaber
Ingredienser
Servering
150 g
friske blåbær
2 spsk.
strøsukker
1 spsk.
citronskal
1 spsk.
vaniljeekstrakt
6
bagels
Trin for trin
Hæld blåbærrene ud på en bageplade med bagepapir, og drys med sukker. Bages i 15 minutter ved 220 °C i en forvarmet ovn. Tag bagepladen ud af ovnen, og lad den køle af i et par minutter.
Bland de bagte blåbær med flødeost, citronskal og vaniljeekstrakt. Opbevar i køleskabet, indtil det skal bruges.
Skær bagelen over, og sæt den i brødristeren med den flade side vendt indad. Indstil knappen til ristegradsstyring til det ønskede niveau, og tryk derefter på BAGEL-knappen. Tryk på TOAST-knappen for at starte og afslutte ristningen.
Fordel blåbærflødeosten på den ristede bagel.