Bagel med røget laks
En bagel serveret med røget laks og lækker krydret flødeost er en sand klassiker!
Redskaber
Ingredienser
Servering
6
bagels med birkes
300 g
flødeost
2 spsk
friskhakket purløg
2 spsk
friskhakket persille
2 spsk
friskhakket dild
1 tsk
citronsaft
1/2 tsk
sal
1/4 tsk
peber
360 g
røget laks
1
agurk
1
rødløg
3 spsk
kapers
Trin for trin
Bland flødeost, purløg, persille, dild og citronsaft sammen. Krydr med salt og peber.
Skær bagelsne i halve. Vælg, hvor brune de skal være på brødristeren, og tryk på bagel-knappen. Put bagelsne i brødristeren, og rist brødet.
Smør den nedre halvdel af den ristede bagel med krydret flødeost. Put et par stykker røget laks, skiveskåret rødløg og kapers ovenpå. Afslut med noget frisk dild, og krydr med peber.