Bagte kartofler med fyld af karrykylling
Madentusiaster har uanede muligheder med bagte kartofler. Hvorfor ikke prøve en ny version?
Bagte kartofler med fyld af karrykylling
Madentusiaster har uanede muligheder med bagte kartofler. Hvorfor ikke prøve en ny version?
Redskaber
Ingredienser
2 store kogte kartofler
25 g revet gouda
200 g kylling
1 tsk karry
1/3 tsk revet muskat
- salt
- peber
Trin for trin
Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.
Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom ricotta, sukker, mælk, fløde og kanel i. Pisk ved hastighed 3-4 til det hele er rørt godt sammen.
Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.
Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.
Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.
Drys ekstra stødt kanel på og servér med det samme.
Kan også serveres med revet mørk chokolade.
Serve sliced as an unusual appetizer with a curry dip sauce.