Skip the navigation

Blendet cocktail med salvie, honning og ananas

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Sage Honey Pineapple Blended Cocktail
Blendet cocktail med salvie, honning og ananas

Salvie, honning og ananas blander sig så smukt i denne unikke tropiske cocktail, der er perfekt, når der er noget at fejre. Miks din egen med en KitchenAid-blender.

Duration
I alt23min
Prep3min
Madlavning20min

Redskaber

BLENDERBLENDER

Ingredienser

Servering

600 g

frossen ananas

60 ml

limesaft

115 ml

vodka

60 g

honning

5 kviste

frisk salvie (plus ekstra til pynt)

175-200 g

is

120 ml

vand

Trin for trin

  1. Lav sirup med salvie og honning. Kom 60 ml honning og 120 ml vand i en kasserolle sammen med 5 kviste frisk salvie. Opvarm ved mellemhøj varme, indtil blandingen koger op og bobler, skru så ned til jævn varme, og lad det simre i 15 minutter. Sluk for varmen, lad blandingen køle af i 30 minutter, og fjern derefter salvien.

  2. Kom den frosne ananas, vodka, limesaft og siruppen med salvie og honning i blenderen. Blend på smoothie-indstillingen, og lad den køre hele cyklussen igennem. Server straks, og pynt med et ristet salvieblad. BEMÆRK: Du kan riste salviebladene ved hjælp af en tang og holde dem over en flamme for at brænde kanterne let. Ingen frossen ananas? Bare skræl en frisk ananas. Skær ananassens frugtkød i lange strimler, og skær derefter strimlerne i små tern. Put terningerne i en bakke til isterninger, og kom dem i fryseren, indtil de er helt faste (ca. 30-45 minutter).