Skip the navigation

Cappuccino derhjemme

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Cappuccino_wallpaper.jpg

Traditionel kaffe med skum med en luksuriøs tekstur. Skab den helt perfekte fløjlsbløde finish!

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

125 ml

mælk

1 shot

espresso

efter smag (valgfrit)

kakaopulver eller stødt kanel

efter smag (valgfrit)

farin

Trin for trin

  1. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.

  2. Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.

  3. Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.

  4. Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.

  5. Prøv en vaniljecappuccino ved at tilsætte vaniljepasta (eller ekstrakt) og sukker til mælken, før du skummer.