emeagif
Skip the navigation

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
10min
I alt
10min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt
Cappuccino_wallpaper.jpg

Cappuccino derhjemme

KitchenAid-kok

Traditionel kaffe med skum med en luksuriøs tekstur. Skab den helt perfekte fløjlsbløde finish!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
10min
I alt
10min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

125 ml mælk

1 shot espresso

efter smag (valgfrit) kakaopulver eller stødt kanel

efter smag (valgfrit) farin

Trin for trin

  1. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.

  2. Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.

  3. Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.

  4. Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.

  5. Prøv en vaniljecappuccino ved at tilsætte vaniljepasta (eller ekstrakt) og sukker til mælken, før du skummer.