Skip the navigation

Ceviche

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
ceviche_thumbnail.jpg

En nem opskrift til en sommerservering som appetitvækker, med tortillachips eller med ris.

Duration
I alt8h20
Prep20min
Hvile8h

Redskaber

BlenderBlender
OrangeJuicerOrangeJuicer

Ingredienser

Servering

6

limefrugter

3/4

rød chilipeber

20 g

rødløg

3/4 tsk.

hvidløgsolie

1 + 1/2 tsk.

salt

540 g

frisk hvid fisk

1 + 1/2

tomat

a handful

mynte

150 g

mango

Trin for trin

  1. Pres limefrugterne ved hastighed 6 med citruspresseren.

  2. Fjern frøene fra chilipeberen, og skær den i små ringe. Skær løget ud i tern. Tilsæt chilipeber, løg, hvidløgsolie og salt til limesaften. Kom limeskal ned i skålen.

  3. Skær fisken i tern på 1 cm x 1 cm, og tilsæt den til limesaftblandingen. Bland godt, dæk skålen med folie, og lad den hvile i mindst 20 minutter og op til 8 timer.

  4. Si fisken inden servering, men lagen skal bevares. Skær tomat og mango i tern og hak mynten fint. Tilsæt dem til din ceviche, bland det sammen, og tilsæt lidt overskydende lage efter din egen smag. Server med det samme.