Chai te
En varmende, krydret te, perfekt til en efterårseftermiddag.
Redskaber
Ingredienser
Servering
3
hele peberkorn
2 stang
kanel
3
nelliker
6
kardemommekapsler
3 cm
frisk ingefær, hakket
1 spsk
sort te
vand
Trin for trin
Knus kanelstængerne i en morter.
Tilsæt peberkorn, nelliker og kardemommekapsler, og knus, indtil krydderierne er findelt.
Hæld krydderierne over i en lille gryde, og steg dem i 2-3 minutter ved middelhøj varme.
Tilsæt ingefæren, og rist i endnu et minut. Rør den sorte te i.
Bryggeanvisninger: Kog vandet i en KitchenAid-elkedel, temperatur 90 °C.
Hæld vandet i et varmebestandigt glas.
Hæld en spsk. Chai-teblanding i en tesi. Lad den trække i fem minutter.