Cheesecake-mousse med citron
En silkeblød dessert med knaset fra dine favoritsmåkager.
Cheesecake-mousse med citron
En silkeblød dessert med knaset fra dine favoritsmåkager.
Redskaber
Ingredienser
20-40 g tørre kiks
20 cl piskefløde
200 g flødeost
150 g citroncreme
1 citron
1/4 tsk vaniljeekstrakt
75 g flormelis, sigtet
Trin for trin
Brug en foodprocessor eller hakker til at knuse småkagerne. Placér i serveringsglassene.
Hæld æggehviderne i køkkenmaskinens skål med piskeriset monteret. Øg langsomt hastigheden til 8, og bland, indtil der dannes bløde toppe.
Udskift piskeriset med fladpiskeren. Tilsæt flødeost, citronkvark, vaniljeekstrakt, skræl af 1 citron og flormelis. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen er jævn.
Hæld citroncheesecake-blandingen hen over småkagebunden, og placér i køleskabet i mindst 6 timer.
Pynt med en skive citron, flødeskum og frugt efter eget valg.