Skip the navigation

Cheesecake-mousse med citron

KitchenAid-kok

En silkeblød dessert med knaset fra dine favoritsmåkager.

lemoncheesecakemousse_thumbnail.jpg

Cheesecake-mousse med citron

KitchenAid-kok

En silkeblød dessert med knaset fra dine favoritsmåkager.

Redskaber

FoodProcessor
StandMixer
Prep
15min
Indstilling
6h
I alt
6h15
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

20-40 g tørre kiks

20 cl piskefløde

200 g flødeost

150 g citroncreme

1 citron

1/4 tsk vaniljeekstrakt

75 g flormelis, sigtet

Trin for trin

  1. Brug en foodprocessor eller hakker til at knuse småkagerne. Placér i serveringsglassene.

  2. Hæld æggehviderne i køkkenmaskinens skål med piskeriset monteret. Øg langsomt hastigheden til 8, og bland, indtil der dannes bløde toppe.

  3. Udskift piskeriset med fladpiskeren. Tilsæt flødeost, citronkvark, vaniljeekstrakt, skræl af 1 citron og flormelis. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen er jævn.

  4. Hæld citroncheesecake-blandingen hen over småkagebunden, og placér i køleskabet i mindst 6 timer.

  5. Pynt med en skive citron, flødeskum og frugt efter eget valg.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.