Skip the navigation

Chokolade-kokos-hindbær-småkager-uden-bagning

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
KitchenAid-Webseite-Querformat (1).jpg

Disse chokoladesmåkager uden bagning er ikke blot lette at lave. De er også fulde af hindbær og kokos i en enkelt bid.

Duration
I alt1h55
Prep15min
Indstilling1h40

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor
HandMixerHandMixer

Ingredienser

Servering

160 g

bløde havregryn

120 g

mandelflager

3 spsk.

helt naturligt brunt mandelsmør

75 g

sultanas

tbsp 2

ahornsirup

125 g

hindbær

1 spsk.

chiafrø

60 g

revet kokos

125 g

kokosnøddecreme

1 spsk. + 2 tsk.

jomfrukokosolie

200 g

mælkechokolade

Trin for trin

  1. Bland bløde havregryn, mandelflager, sultanas og ahornsirup i den ledningsfrie foodprocessor til en ensformig dej. Rul dejen ud mellem to ark bagepapir, indtil den er ca. 5 mm tyk, og sæt den i køleskabet i 10 minutter.

  2. I mellemtiden tilberedes hindbærfyldet. Mos hindbærrene med en gaffel, rør chiafrø i, og lad blandingen ligge i blød i 30 minutter. Til kokosfyldet skal du blande kokosflagerne, kokosfløde og kokosolie med en håndmixer, indtil det er luftigt og cremet.

  3. Tag dejen ud af køleskabet, og skær cirkler med en rund udstikker (ca. 5 cm Ø). Put 2 tsk. kokosblanding og 1 tsk. hindbærblanding på hver havresmåkage. Dæk derefter med endnu en havresmåkage, og pres dem let sammen. Gentag processen, indtil alle småkagerne er fyldte. Stil dem i køleskabet i 20 minutter.

  4. I mellemtiden skal chokoladen smeltes over et vandbad (sæt skålen over en anden skål med varmt, simrende vand) og kokosolien røres i.

  5. Hæld chokolade over småkagerne en efter en, lad dem dryppe af, og sæt dem i køleskabet i 30 minutter.