Skip the navigation

Cremet blomkålssuppe

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Cream Of Cauliflower Soup

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

540 ml

grønsagsbouillon

550 g

dampet blomkål (1 stort)

55 g

smuttede mandler i flager

3/4 tsk

natursalt, evt. mere efter smag

1/2 tsk

gul karry, evt. mere efter smag

1/4 tsk

løgpulver

1/4 tsk

hvidløgspulver

Trin for trin

  1. Kom alle ingredienser i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.

  2. Sæt låget på og indstil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.

  3. Blend til maskinen slukker af sig selv.

  4. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.

  5. Suppen er varm i blenderen.

  6. Tilberedningsnoter - 1 stort råt blomkålshoved vejer ca. 525 g og efter dampning ca. 550 g.