Skip the navigation

Cremet champignonsuppe med hvidløg

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Creamy Garlic Mushroom Soup

Intet er bedre end en varm skålfuld af denne cremede champignonsuppe med hvidløg.

Duration
I alt15min
Prep5min
Madlavning10min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

500 ml

grønsagsbouillon

2 tsk

frisk timian, hakket

2 tsk

hvidløg, finthakket

250 g

champignon i skiver

2 spsk

smør

100 ml

piskefløde

salt og peber

Trin for trin

  1. Varm smørret op i en støbejernspande.

  2. Tilsæt finhakket hvidløg, og kog det i 30 sekunder. Tilsæt svampe, og tilbered dem, til de er brune. Krydr med salt og peber, og giv det et minut mere.

  3. Hæld grøntsagsfonden og fløden i blenderkanden. Tilsæt svampe og timian.

  4. Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt. Gør den færdig med lidt peber, og pynt med friske timiankviste.