Cremet champignonsuppe med hvidløg
Intet er bedre end en varm skålfuld af denne cremede champignonsuppe med hvidløg.
Redskaber
Ingredienser
Servering
500 ml
grønsagsbouillon
2 tsk
frisk timian, hakket
2 tsk
hvidløg, finthakket
250 g
champignon i skiver
2 spsk
smør
100 ml
piskefløde
salt og peber
Trin for trin
Varm smørret op i en støbejernspande.
Tilsæt finhakket hvidløg, og kog det i 30 sekunder. Tilsæt svampe, og tilbered dem, til de er brune. Krydr med salt og peber, og giv det et minut mere.
Hæld grøntsagsfonden og fløden i blenderkanden. Tilsæt svampe og timian.
Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt. Gør den færdig med lidt peber, og pynt med friske timiankviste.