Skip the navigation

Crumble bars med jordbær

KitchenAid-kok

Lav disse crumble bars i god tid, og opbevar dem i køleskabet. De skal opbevares i en lufttæt beholder og kan tages med i skole eller på arbejde som en snack.

strawberrycrumblebars_thumbnail.jpg

Crumble bars med jordbær

KitchenAid-kok

Lav disse crumble bars i god tid, og opbevar dem i køleskabet. De skal opbevares i en lufttæt beholder og kan tages med i skole eller på arbejde som en snack.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
1h
I alt
1h15
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g rød sommerfrugt, frossen

1 tsk. vaniljeekstrakt

1 lime

50 g strøsukker

50 g majsstivelse

250 g havregryn

250 g hvidt mel

140 g rørsukker

225 g smeltet smør

1/2 tsk. salt

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 16 crumble bars.

  2. Bland frugt, vaniljeekstrakt, limeskal, strøsukker og majsstivelse, og sæt til side i 5 minutter.

  3. Tilsæt havregryn, mel, rørsukker, smeltet smør og salt i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil der dannes små klumper.

  4. Tryk 3/4 af crumble-dejen ned i en firkantet bageform, der er beklædt med bagepapir eller smurt med smør. Hæld frugten over dejen, og fordel den jævnt. Drys resten af dejen over frugten.

  5. Bag i 45-60 minutter ved 190 °C, indtil farven er gyldenbrun. Afkøl helt, før du skærer kagen i firkanter. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage.

  6. Hvis du bruger friske jordbær, skal du lægge dem i fryseren i mindst 4 timer. Det forhindrer, at der siver saft ud, og sikrer en sprød bund på dine crumble bars.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.