Cupcakes med kaffecreme og valnødder
Disse cupcakes med valnødder og kaffe er søde og stærke, og de er en sand kagedrøm for kaffeelskere.
Ingredienser
150 g selvhævende mel
150 g smør, meget blødt
150 g lys farin
3 store æg
90 ml espresso, afkølet
45 g hakkede valnødder
12 halves valnødder til pynt
400 g flormelis
200 g blødt smør
Trin for trin
Put smør, lyst rørsukker, æg, mel og den største mængde espresso i køkkenmaskinens skål.
Fastgør fladpiskeren, og bland ved hastighed 2 i 90 sekunder, indtil dejen begynder at tage form.
Tilsæt de hakkede valnødder, og bland i 30 sekunder ved hastighed 1.
Læg papirforme ned i hullerne på muffinformen. Hæld dejen i formene med en ske.
Bages i 20 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.
Når du skal lave glasuren, skal du putte smør og espresso i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret.
Fastgør sigten og vægten.
Drej hastighedsreguleringen til 2, og tilsæt flormelis gennem sigten, mens smør og espresso blandes i skålen.
Begynd at sigte flormelis direkte ned i skålen med smør og espresso. Fortsæt med at blande ingredienserne, indtil det hele er godt blandet sammen, og skrab skålens sider, hvis det er nødvendigt.
Overfør smørcremen til en sprøjtepose, der er udstyret med en stor rund tyl.
Sprøjt smørcreme på hver cupcake, og pynt med en halv valnød.