Skip the navigation

Cupcakes til mors dag

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
mothersdaycupcakes thumbnail

Overrask din mor med disse lækre cupcakes med en hjerteformet overraskelse indeni.

Duration
I alt35min
Prep15min
Madlavning20min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

400 g

hvidt mel

400 g

strøsukker

1 spsk.

bagepulver

1/2 tsk.

natron

220 g

blødt smør

250 g

kærnemælk

2 spsk.

neutral olie

6

æggeblommer

2

æg

2 tsk.

vaniljeekstrakt

1

chokoladesandkage

Trin for trin

  1. Hæld mel, strøsukker, bagepulver, natron, smør, kærnemælk og olie i skålen på køkkenmaskinen med det plade piskeris monteret. Bland ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.

  2. Tilsæt æggeblommer, æg og vaniljeekstrakt til melblandingen, og bland ved hastighed 4, indtil der dannes en tyk dej.

  3. Skær sandkagen i tykke skiver, og brug en kageudstikker til at lave hjerteformede stykker.

  4. Fordel halvdelen af kagedejen i 12 cupcakeforme. Tryk de hjerteformede kager ned i den rå cupcakedej, og hæld den resterende dej over. Bages i 20 minutter ved 175 °C i en forvarmet ovn. Lad køle af på en bagerist.

  5. Sådan laver du en enkel chokoladesandkage. Bland 250 g blødt smør, 250 g strøsukker, 250 g hvedemel, 4 æg, 8 g bagepulver og 40 g kakaopulver, indtil der dannes en ensartet dej. Hæld dejen i en smurt kageform, og bag den ved 160 °C i 1 time i en forvarmet ovn, indtil en strikkepind er tør, når den stikkes i kagen.