Enchiladas med kylling
Ruller inspireret af det mexicanske køkken er den perfekte ret til din næste sammenkomst.
Enchiladas med kylling
Ruller inspireret af det mexicanske køkken er den perfekte ret til din næste sammenkomst.
Redskaber
Ingredienser
340 g hakket tilberedt kylling (hvidt og mørkt kød)
470 g revet mexicansk osteblanding
220 g blød flødeost
125 ml tomatsalsa
2 spsk limesaft
1 spsk hvidløgspulver
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk chilipulver
2 tsk røde peberflager
1 tsk crushed red chili flakesr
4 30 cm tortillaer
115 g flammeristede grønne chilier i tern, drænede
2 blommetomater, udkernede, hakkede
50 g forårsløg i skiver
8 g friske korianderblade
Trin for trin
Hæld kyllingen i køkkenmaskinens skål. Sæt skålen og dejkrogen på køkkenmaskinen. Drej til hastighed 1, og rør i 1 minut, eller indtil kyllingen er revet. Tilsæt revet ost, flødeost, salsa, limesaft, hvidløg, spidskommen, chilipulver, salt og røde peberflager. Fjern dejkrogen, og udskift den med fladpiskeren. Drej til hastighed 1, og bland i 60 sekunder. Skrab skålens side og bund. Drej til hastighed 4, og bland i 30 sekunder. Tag det ud af ovnen, og lad det køle helt af.
Varm tortillaer i mikrobølgeovnen ved høj varme i 30 sekunder, indpakket i et stykke køkkenrulle. Læg dem på en ren arbejdsflade. Læg 1 dl kyllingeblanding i, og fordel blandingen jævnt. Rul den stramt sammen. Gentag med de resterende tortillaer og fyldet.
Pak hver rulle ind i husholdningsfilm, og opbevar dem i køleskab i mindst 2 timer eller natten over. Når du er klar til at servere, skal du pakke rullerne ud. Skær og kassér ca. 5 cm fra hver ende, og skær derefter rullerne i 2,5 cm stykker. Pynt med grøn chili, tomater, forårsløg og koriander.
Tip: Uanset om du foretrækker mild, medium eller stærk, kan du vælge din foretrukne salsa og din foretrukne intensitet.