Skip the navigation

Eton Mess: Dessert med marengs og friske bær

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Eton mess

Sprød marengs, flødeskum og bær, meget få desserter oser af sommer som Eton Mess!

Duration
I alt1h40
Prep20min
Madlavning1h20

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

3

æggehvider

130 g

strøsukker

500 g

bær

500 ml

piskefløde

1 spsk.

flormelis

Trin for trin

  1. Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål.

  2. Fastgør trådpiskeren, og indstil hastigheden til 10.

  3. Pisk æggehviderne, indtil der dannes faste toppe.

  4. Tilsæt 1/3 af sukkeret, mens du blander, og vent, indtil der dannes faste toppe igen. Gentag det to gange med resten af sukkeret.

  5. Kom store skefulde marengs på en bageplade med bagepapir. Bag i 1 time og 20 minutter ved 120 ºC i en forvarmet ovn, og lad den køle helt af i ovnen.

  6. Hæld piskefløden i køkkenmaskinens skål. Fastgør trådpiskeriset. Bland ved hastighed 10, indtil den holder formen. Bland ikke for meget.

  7. Bryd marengsen i stykker, og put et lag marengs i dessertskåle. Tilsæt en skefuld flødeskum og bær. Lav endnu et lag med marengs, flødeskum og bær, og afslut med flormelis.