Skip the navigation

Fisketacos, slaw og vandmelonsalsa

KitchenAid-kok

En smag af havet og sommer i en taco er den perfekte snack på solskinsdage.

fishtacos_wallpaper.jpg

Fisketacos, slaw og vandmelonsalsa

KitchenAid-kok

En smag af havet og sommer i en taco er den perfekte snack på solskinsdage.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
30min
Madlavning
30min
I alt
1h
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

900 g hellefisk eller hvid fisk

2 spsk. chipotlekrydderi

3 friske lime, saften

16 majstortillaer, dampede

1 avocado i skiver

2 gulerødder, skrællet

1/2 + 1/2 lille rødløg

8 radise

4 + 4 + 4 g koriander

80 ml mayonnaise

3 spsk. æblecidereddike

1 spsk. farin

1/2 lille vandmelon, skåret i store stykker

1 serrano-peber

1/2 mango

1/2 agurk, skåret i stykker

2 fed hvidløg

1/2 poblano-peber, ristet

235 ml cremefraiche

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

1,5 tsk. chipotlepulver

to taste salt

to taste peber

Trin for trin

  1. Lav slawen ved at sætte rivekniven på foodprocessoren og fylde påfyldningstragten med kål og rive den ved høj hastighed. Fortsæt med gulerødder, radiser og rødløg. Kom grøntsagerne i en mellemstor skål sammen med 4 g groft hakket koriander, og bland det sammen. l en separat skål skal du blande mayonnaise, saften fra en halv lime, eddike og sukker, indtil det er godt blandet sammen. Hæld blandingen over slawen, og rør sammen.

  2. Tilbered salsaen ved at sætte universalklingen på foodprocessoren og tilsætte serranopeber, hvidløg og rødløg. Fastgør låget, og tryk i et par sekunder ad gangen, indtil ingredienserne er hakkede. Tilsæt agurk, og tryk, indtil agurken er i mellemstore stykker, tilsæt vandmelon, mango og 4 g korianderblade, og tryk, indtil stykkerne er små, lad være med at hakke det for meget, da salsaen kan blive for tynd. Tilsæt saft fra en halv lime over salsaen.

  3. Tilbered poblano-flødesaucen ved at grille peberfrugterne, indtil skindet bliver sort. Fjern derefter skind og frø. Sæt universalklingen på foodprocessoren, og tilsæt peberfrugter, cremefraiche, hvidløgspulver, chipotlepulver, 4 g korianderblade og saft fra en halv lime. Bland ved høj hastighed, indtil blandingen er lind.

  4. Opvarm grillen til høj varme, krydr fisken med chipotlepulver, salt og peber, og smør den med olivenolie. Læg fisken på alufolie, og grill den ca. tre minutter på hver side, eller indtil fisken nemt kan skilles ad. Tag den af grillen, bræk den i mellemstore stykker, og klem saften fra en halv lime over fisken.

  5. Lav tacos ved at bruge to skaller til hver taco, tilsæt fisk og derefter slaw, servér salsa ved siden af, læg avocadoskiver ovenpå, koriander og cremet poblano-pebersauce.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.