Redskaber
Prep
10min
Madlavning
25min
I alt
35min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt
Ingredienser
100 g smør
60 g lys sirup
66 g lyst rørsukker
133 g havregryn
1/12 tsk kanel
Trin for trin
Opvarm smør, lys sirup og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil alt er opløst.
Kom havregryn og kanel i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2 i 15 sekunder.
Tilsæt smørblandingen, og bland ved hastighed 2, indtil alle havregryn er dækket. Hæld blandingen over i en firkantet bageform, der er godt smurt med smør. Bag i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca. 25 minutter, indtil kanterne er gyldne.
Midten vil stadig ’bævre’ lidt. Lad køle af i et fad i 4 timer.
Fjern fra formen, og skær i firkanter.